2777
2789
عنوان

بچه دوم رو کی بیاریم

129 بازدید | 21 پست

پسرم کلاس اوله و به شدددددت وابسته گوشیه 

اصلا ب بچه دوم فکرم نمیکردم علاقه ندارم حوصله هم ندارم اما گفتم شاید راهی باشه پسرم از تنهایی در بیاد چیکار کنم 

دخترمنم ۶سالشه دومیو تازه باردارم کارش شده بود گریه میگفت داداش میخوام ....خیلی دعا میکنه میگه خدایا بهم داداش کوچولو بده 

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترمنم ۶سالشه دومیو تازه باردارم کارش شده بود گریه میگفت داداش میخوام ....خیلی دعا میکنه میگه خدایا ...

ایشالا یه پسر کاکل زری بیاد 

چند ماهته بنظرت من چکار کنم 

خودت آدم صبوری هستی

پس چکنیم

نمیدونم من که حالم گرفته شده  بسکه تلاش کردم و نشد البته من جنسیت مد نظرم بود   بچه اولم دختر   دیگه ۴۱ سالمه سومی رو که نمیتونم بیارم  خواستم دومی پسر بشه که نشد   آی وی اف و اینا کردم نشد  طبیعی اقدام کردم و روز تخمک گذاری و باز دختر شد و سقط شد  منم دیگه ول کردم 

ایشالا یه پسر کاکل زری بیاد چند ماهته بنظرت من چکار کنم خودت آدم صبوری هستی

فداتشم💋 ایشالا🙏

تازه ۶هفتمه

خودم صبورم ولی سردخترم خیلی ناشی بازی دراوردم دعواش کردم خودم باعث شدم یکم عصبی و پرخاشگر بشه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
از لحاظ حوصله و صبر و .. اصلا خوشم نمیاد فقط واسه پسرمم

اشتباه آوردنت

واسه پسرت نمیشه وقتی ۵سال به بالاست

مشاورم بهم گفت اشتباه ترین کار ممکن اینه که بگیم بخاطره بچه‌ی اول بچه‌ی دوم رو میاریم درصورتی که از زمان بارداری تا یکسالگی ( تازه در صورت خیلی خوش‌بینانه یکسال)  از خیلی کارهایی که میتونستیم برای اولی انجام بدیم یهو انجام نمیدیم و دومی میشه مرکز توجه چون کوچکتره و اولی از قبل هم شرایطش بدتر میشه اونوقت همش اعصابمون که از دستشون خرد میشه با ناراحتی میگیم بخاطره تو آوردمااااا و تروما پشت تروما بهش وارد میکنیم

مادروپدر اگر شرایطش رو داشتن از همه لحاظ برای خودشون بیارن اینطوری چون خودشون شرایط و حوصله اش رو داشتن و خاستن توجه یکسان به جفتشون دارن و جا نمیزنن و تربیت درستی رو میتونن داشته باشن