2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سربارداری های سختم خودش جمعم کرد 

هرروز غذا درست میکرد .استراحت بودم خونه جارو میکرد ظرف میشست تموم کار خونه رو دوشش بود 

وقتی خواب بودم پسرمو سرگرم میکرد تا سر وصدا نکنه که من استراحت کنم 🥺 

موهامو شونه میکشید ولباسامو عوض میکرد ناخونامو کوتاه میکرد حتی 🥺 

همیشه قدردانشم و بهش میگم یه تیکه بهشت اگه باشه مال توعه 🌷🌷🌹🥺

خیلی خوشحالم که همزمانی خاصی با نجواهای الهی ‌ت داشتم☺️😍شما به من لطف دارید.ان شاء الله با شمایِ مه ...

منم از حرفات خیلی حس خوبی گرفتم از این به بعد اول امیدوارم مشکلی برام پیش نیاد اگه هم پیش اومد حرفهای شما یادم میاد 😍

من حرفه آیی ندارم تو شهر کوچیک هستیم موقعیت شغلی نداریم مغازه زدم ک مستقل شم نشد وب ضرر همه چی رفت خ ...

منم توی شهر کوچیک زندگی میکنم.البته من ۴۲ سالمه و استقلال مالی و عاطفی زمان میبره.من تا ۳۲ سالگی ام درس میخوندم،بعد کار پیدا کردم.

چیزایی که برای من نشونه‌ی اشتیاق و مهرش به من و البته شخصیت خودشه این‌هاست

صبوره و خیلی با دلم راه میاد 

با بی‌حوصلگی‌ها و بداخلاقی‌هام، با لوس شدن‌ها و آویزون بودنام (آویزون به معنای وابستگی نه‌ها😂😅، من خیلی لمسیم

همش یا دستشو گرفتم یا بهش تکیه دادم یا دارم با لباسش بازی می‌کنم یا دارم سر به سرش می‌ذارم)

زیاد می‌بوستم، بیرون باشیم حتی تا موبایل منم خودش میاره من راحت باشم، برام چیزهایی که می‌‌دونه دوست دارم می‌گیره و کلا دست و دلش میره برای من پولی که به زحمت درآورده رو خرج کنه 

یه موقعایی ذوقم رو می‌کنه یا تعریف می‌کنه از خودم و لباسم

یه عالمه راه رو میاد که پیش هم باشیم حتی اگه از شب قبل خیلی نخوابیده باشه

تا هر وقت که بخوام پیشم می‌مونه 

روی من حساسه (لباسم خیلی بدنم رو نشون بده، رفتار بقیه نسبت به من) بعد تازه سعی هم می‌کنه راه بیاد چیزهایی که دوست دارمو بپوشم و در کل پوششی که دارم رو داشته باشم