2777
2789
هم بغض کردم هم ذوق عشقتون پایدار باشه از چشم بد دور باشین عزیزم

مرسی عزیزدلم زنده باشی🌹♥️

عشق به تنهایی کافی نیست 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ووییی دلم رفت براتون 😭ماشاالله خدا خفظتون کنه چقدر عاشقانه و قشنگ بود

😂😂عزیزم

مرسی زنده باشی گلم🫂♥️

ولی عشق به تنهایی کافی نیست 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

مادر شوهرم اوایل ازدواج خیلی دخالت میکرد و با جاریم دست ب یکی کرده بودن علیه من،از راههای مختلف آزارم میدادن و مادر شوهرم پیام های بی احترامی می‌فرستاد برای من 

شوهرم زنگ زد ب مادرش گفت اگر میخوای زنمو اذیت کنی دیگه مادر من نیستی،دست از سر زندگیم بردار بزار آرامش داشته باشیم،دیگه بچه شما نیستم 

از اون روز ببعد هیچکس جرات نکرد بهم بی احترامی کنه و آزارم بده 

اینم بگم شوهر من عمرا با کسی اینجوری حرف نمیزنه بخصوص با خانوادش 

چون دید خیلی ناراحتم و اذیتم میکنن داد میزد سرشون و اینارو میگفت 

اونجا فهمیدم واقعا دوستم داره

وقتی‌ که هنوز دوست بودیم میخواستم‌ترک‌کار کنم، و جلوم‌گریه شد و‌گفت تو بری منم‌میرم.و جلوی دوستشم گریه شده بود، و دوستش‌بهش گفته بود عاشق شدی و‌گرنه توآدمی‌نبودی بخاطریدختر بخوای اشک‌بریزی😍

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌
چجوری تونستی کنار بیای با این مسئله وخودت جمع کنی وغصه نخوری؟؟

خیلی پادکست روانشناسی و فلسفه گوش دادم.وارد اجتماع شدم، کار کردم، بادوستانم سفر رفتم. با خانواده ام مهمونی رفتم...جا شو با بقیه پر کردم.تولد امسالم حتی یک تبریک بهم نگفت ولی همکارام توی محل کارم حسابی سوپرایزم کردن و برام کادو گرفتن.شب تولدم همکارام و خانواده شونو ب شام دعوت کردم و حتی یادم رفت همسرم رو دعوت کنم.کلا نباید خوشحالیتو وابسته به یک نفر بکنی حالا چه پارتنرت چه مادرت  چه بچه ات ..

یه بار دیگه هم با ماشینت خیلی بهم پز دادی بهت گفتم خدا کنه ماشینت پلاستیکی نباشه 😂

یادمه😂😂😂😂

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

خیلی پادکست روانشناسی و فلسفه گوش دادم.وارد اجتماع شدم، کار کردم، بادوستانم سفر رفتم. با خانواده ام ...

من حرفه آیی ندارم تو شهر کوچیک هستیم موقعیت شغلی نداریم مغازه زدم ک مستقل شم نشد وب ضرر همه چی رفت خیلی دوست دارم از لحاظ عاطفی ومالی مستقل شم

پروسه نازایی شاید نیومد باهام دکتر اما کنارم بود بدون هیچ حرفی هیچوقت ب رومم نیورد ک من مشکل دارم حتی مثبت هم شدم گف من براتو خوشحالم ک خوشحالی ن بچه 

یعنی ی روز منم مامان میشم ؟  بیام تاپیک بزنم از بچه داری سوال کنم 🥺

زمانی ک از سرکارم  خسته اومده بودم خونه دیدم غذا ندارم خوابیده بودم فیلم میدیم چون حوصله نداشتم

خواب رفته بودم شوهرم از سرکار اومده بود دیده بود ناهار نخوردم برام غذا درست کرده بود بیدارم کرد گفت پاشو ناهار بخور از گشنگی مردی😍

اون لحظه چشمام قلبی شد بااینکه خسته از کار اومده بود اما برام ناهار درست کرد دست پختشم عالیه

کلا زمانی ک خونه نیستم غذا درست می‌کنه ک میام بخورم 

همه جورههمه جورههمه جورههمه جورههمه جورهثابت کرد که نمیخواد منو

همسرمنم همینطور..خدانبخشش میتونستم جادیگه خوشبخت شم متاسفانه بچگیش طرد شده رومادرش حساسه بخاطرشادی دل مادرش دل منونادیده میگیره

هیچوقت ب ابراز علاقه مردا اعتماد نکنید 

شوهر من طوری می‌گفت عاشقتم دوست دارم طوری دور م رو می‌گرفت قربون صدقه می‌رفت همه مناسبات گل و کیک ب راه بود طوری ک همیشه داداشام و برادر شوهران میگفتن تو رو خدا این عکسای کیک و گل و کادوهات رو استوری نکن همسرامون دعوا مون میکنن بخدا حتی می‌گفت تو ی اخم ک کنی دنیای من بهم می ریزه دیگ نمیتونم کارامو انجام بدم ولی چی شد در عرض هفت ماه س  بار خیانت کرد نابودم کرد