2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشالا شادی و خوشبختی های بیشتر براتون❤️‍🔥

ممنونم عزیزم♥️🫂

به چندتا از بچه ها گفتم بازم میگم

عشق به تنهایی کافی یک زندگی مشترک برای یک عمر نیست

من چندبار خواستم جداشم با تمام اینچیزای ک تعریف کردم 🌹

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

اگه دوست داشتن نباشه چه لزومی داره نهصد کیلومتر دور از خانواده  با من زندگی کنه؟؟؟

ازدواج  راه  دور و زندگی دور از خانواده ی  خودش

مقایسه کنید با پسرهایی که طبقه ی بالا یا پایین خونه ی پدر و مادرشون هستن

چقد دلم گرفت ..همسرم دوسم داره از خودش میزنه واسه ما زحمت کشه .بیشتر جنبه مالی رابطه ای کلامی ابراز احساس خوبه تاجایی ک حرف گوش بدم ..انتقاد کنم یا هرچی عصبی میشه .ولی گاهی با ی حرف ی ناراحتی همه رو میشوره میبره ک فک میکنم همون ادمه ک دوسم داره ..الانم دلم گرفت ازش ..کاش دوسم داشته باشخ راحت دلم و توهر بحث الکی نشکونه

ایشالا شادی و خوشبختی های بیشتر براتون❤️‍🔥

ممنونم عزیزم♥️🫂

به چندتا از بچه ها گفتم بازم میگم

عشق به تنهایی کافی یک زندگی مشترک برای یک عمر نیست

من چندبار خواستم جداشم با تمام اینچیزای ک تعریف کردم 🌹

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

از چه نظر آسیب دیده بود معمولا خانم ها آسیب میبینن نه آقایون

همسرسابقش به نیت مهر با ایشون ازدولج کرد چهدر ماه بیشتر زندگی نکردن.همه چیزش رو گرفت صفر شد کلا

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اگه دوست داشتن نباشه چه لزومی داره نهصد کیلومتر دور از خانواده با من زندگی کنه؟؟؟ازدواج راه دور و ...

شرایط ما حالا برعکسه

درست میگید واقعا

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

توی فامیل ما ازدواج های زیادی  هست که کاملا وابسته به پدر و مادر خانم یا پدر و مادر آقا  هست  اگه  اونا نباشن زندگی هه دوام نمیاره .  هر روز ناهار و شام خونه ی پدر و  مادرها هستن بچه ها را میدن پدر و مادرها نگه میدارن  مثلا ماشین پدرزن یا پدرشوهر همیشه دستشونه مواد غذایی و وسایل براشون می خرن 

تو خونه ی پدرشوهر یا پدرزن نشستن 

ما مورد داریم  حتی خودشون عروس شون را استخدام می کنند   دامادشون را استخدام می کنند 

ولی من و همسرم از روز اول کاملا مستقل بودیم 

راه دور بودیم

تنها بودیم 

تمام کارها با خودمون بود.

از صفر شروع کردیم و خودمون زندگی مون را اداره می کنیم

صبح تا غروب کار کرد بعد شب تا صبح برف های خونه ی یکی رو پارو کرد پولش و به من داد گفت برو اون چیزی ک ...

یکی از قشنگ ترین نشونه های عشق .ب پای هم خوشبخت بشین الهی 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....