2777
2789

هیچ وقت احساس درونیش را نفهمیدم.

نمیدونم دوسم داره یا اینکه نقش بازی میکنه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونقدر کارای کرده و نکرده داره که من متوجه شدم برعکس، اصلا دوستم نداره! 😵‍💫🤣

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

هیچ جا.خیانت میکنه.ولی گاهی یه جملاتی میگه وقتی تو حال خودش نیست ک خب قشنگه.چون بشدت آدم سرد و بی احساسیه.ولی تو مستی مهربون میشه

میگه هیشکی جاتو تو قلبم نتونست بگیره.با گریه میگه

میگه من شرمندتم 

میگه نفسم به نفست بنده.هیچوق تنهام نزاری

ازین چرت و پرتا ک دروغه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
من گذشته م هیچ خطایی نداشتم ولی همسرم هیچوقت تو دعوا نخاست کم بیاره و کوتاه بیاد ، هیچوقت بهم ثابت ن ...

🥲دوست نداشت که باهات زندگی نمی‌کرد

من اونموقع ملاکم دوست داشتن بود ولی دوست داشتن همه چی نیست 

ما یبار خواستیم بریم بیرون مادر شوهرم گفت ظرفا رو بشور بعد برو شوهرم رفت ظرفا رو شستم بجام گفت تو برو حاضر شو بریم 🥲

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بگو عزیزم

گنبدیه طب اسلامی است دارومیده خیلی تشخیصش برابیماری هاخوبه.دارولاغریشوازاونجاک ینفرک هیچوقت امیدی ب لاغری نداشت خوردلاغرشدبهت میگم گلم ۱۲۰کیلوداشت باهردوره ک دارومیگرفت ۱۰کیلوکم میکردالبته اون زیادادامه ندادب ۱۰۰رسیدول کرد.بزن عطاری سلامت گنبدآرش غربی خودش بالامیاره

واقعا این بی مهری ها هیچوقت از یاد یه زن نمیره، شاید خودشون یادشون نمونه ولی ما همیشه یه گوشه از ذهن ...

من که طلاق گرفتم. اون همه تحقیر و بی‌مهری برام غیرقابل تحمل بود

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

هرچی بخوام نه نمیگه،یه اخلاقی ام که داره هر موقع ازش بخوام بره بیرون چیزی بگیره وقت و بی وقت انجام میده،بیشتر کارا روی دوش خودشه،خدا خیرش بده،البته تطلاطم خیلی داشتیم ولی بسیار هوای منو و دخترمو داره،

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
میشه بگید دقیقا نگاهش و برخورداشون چطوری بود؟من خیلی ضعیفم در فهم اینچنین مسائلی

نگاهش رو که نمیتونم توضیح بدم...

ولی می‌فهمیدم بی دلیل میاد محل کارم منو ببینه...

گاهی موقع می‌فهمیدم که جلو در وایساده منتظره ک منو ببینه... 

الکی وانمود میکرد ک تازه رسیده..

🥲دوست نداشت که باهات زندگی نمی‌کردمن اونموقع ملاکم دوست داشتن بود ولی دوست داشتن همه چی نیست ما یبا ...

ما دوست داشتنشون اول از طرف من بود ، برا همین میگم زنو مرد برا ازدواج باید اول پسر دخترو دوست داشته باشه و اول از طرف اون بیان بشه

ما دوست داشتنشون اول از طرف من بود ، برا همین میگم زنو مرد برا ازدواج باید اول پسر دخترو دوست داشته ...

🥲🥲🥲 انشاالله درست میشه گلم 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

هنوز نمی‌دونم دوسم داره یا نه ب زبون آره ولی به عمل ندیدم💔

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
دقیقا همینه فهمیده ضعف من اینه مدام اینو تکرار میکنه دیگه واقعا دوست ندارم برا زندگیم تلاش کنم دلم خ ...

تا حالا هر چی بوده رو کنار بگذارید

و از این به بعد اصلا واکنشی نداشته باشید

در گذر زمان متوجه میشن که شما موضعتون فرق کرده و قوی هستید

و اینو بدونید که خداوند حامی اصلی شماست

خواه در کنار همسرتون باشید خواه نباشید

خداوند حامی و محافظ فرزندانتون هست

حتی اگه خدایی ناکرده شما در کنارشون نباشید!

و خداوند هم برای بنده ش کافیه

غیر از اینه؟

پس هر زمان که باشنیدن اون جملات در حال فروپاشی احساسی بودید

مدام با خودتون در درونتون این جملات رو تکرار کنید

خداوند حامی همیشگی منه

خداوند محافظ من و بچه های من و زندگی منه

آنجایی که راه نیست خداوند راه می گشاید

خداوند قادر مطلق این جهانه

خداوند تنها و بهترین صخره ی نجات منه

یا میتونید از اسماء الهی استفاده کنید

یا هر جمله ای که بهتون ارامش میده و واقعا اون لحظه احساس میکنید که به قدرت لایتناهی خداوند پیوند عمیقی خوردید رو مدام در درونتون تکرار و تکرار کنید

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

فدات شمخوشحالم باعث حس خوبت شدم😘

منم هربار میبینمت حس خوبی میگیرم عاشق این کارتون حال وهوای اونموقع که میدیدمش هستم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖