2777
2789
میشه بیشتر بگی .هزینه هاش چهقد اخه یبار پرسیدم گفتن باید صلح نامه بنویسی اونم باید مالیات ملکت بدی

ببین وکالت تام داد و یه برگه اقرار نامه که دور از جون بعد فوت ام اون ملک ماله منه و به من فروخته شده ..

کلا چهارصد و خورده ای شد پارسال 

مالیات موقع فروش باید بدی .. هر ملکی رو بخوای خرید و فروش کنی باید مالیات بدی .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برام گل گرفت

بهم گفت اگه دوستت نداشتم ک الان اینجا نیودم(:

فعلا نامزدیم

من برای داشتنت هرکاری کردم،اما دور از چشمانت؛ منِ بی دین هزار بار خدارا برایت صدا کردم،تمام مقدساتی که شاید هرگز به آنها ایمان نداشتم صدا زدم.                               من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا دیده‌اند که در چشمانم زندگی میکنی.                                                             من درباره تو به آنها نگفتم،اما تورا در کلماتِ نوشته شده‌ام دیده‌اند. عطر عشق،نمی‌تواند پنهان بماند.           ‌                  ‌  آخ از آن لبخند،رنگ لبخندِ تو بر هیچ لبی نیست که نیست.♡

اگر در رابطه با لاغریه میشه خواهش کنم به من بگید

همه چی داره برای هرچی درمانی داره من ک راضی بودم فامیلامون برالاغری ام رفتن آبجیم ودخترخالم برای آب شدن شکمشون رفتن نتیجه دیدن گنبدآرش غربی عطاری سلامت شماره وآدرس دقیق ازگوگل بگیرخیلی معروفه اگ اونجاج ندادن شماره خودشومیفرستم

برا چاقی راهکار دارید خیلی لاغرم

باهاش تماس بگیریدخودش بهتون میگه ولی خب مینودشت‌یه خانمه داروداشت تضمین‌میکردک عوارض نداره واقهانداره عوارضی داروهاش خودش میگه بهدش آزمایش بگیریدازکبدتون وسلامتیتون

اینکه ۳ روز تو جاده بود 

رفت خونه بعد بهش گفتم حالم خوب نیست بدون خبر دادن به من ۸ ساعت رانندگی کرده بود اومده بود اینجا 

بهش پیام دادم چرا ۸ ساعته ن جوابمو میدی نه زنگ میزنم جواب میدی گفت بخدا تازه رسیدم🫠

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

چقدم تابلو تبلیغ میکنی 🙄🙄

تبلیغ چیوگلم من کسیوگول نمیزنم خواستن گفتم کسی ک تبلیغ میکنه دائم اینجاست ومیزاره من حتی یادم نبودک ازم شمارشوخواستن اینقددرگیربیماریمم ک ب گول زدن آدمافکرنمیکنم سلامتی کامل داشتم اینکارونکردم ک الان بخوام تبلیغ الکی کنم حالاهرجوردوس داشتی فکرکن