2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر منم چشمش جادو داره 🥺

دلخوشی من این شده لااقل توی شناسنامه هم که شده صاحب اون چشم‌هایم منم!!!!

خیلی ها حال منو نمیفهمن اما اونای که متوجه میشن میفهمم چقد سخته تو زندگی باشی که ظاهری زندگی خیلی شیک و مجلسی است اما از درون انگار ته ته چاهی

اون شاید خدا دادی چشاش چراغونی بود😂شاید تو اون حسو دریافت نمیکردی اما کسی که از بیرون شما رو میدید ...

نه فقط نسبت به من اونجوری بود بارها اشک و. گریه هاشو دیدم حتی نزدیکان و اقوام متوجه چلچراغونی چشماش شده بودن اما تهش... 

برعکس این یکی من حسی از چشماش نمیگیرم حتی به خودشم گفتم طفلک 😅میگه نمیدونم دیگه چیکار کنم 

باورت شه... 

اما بارها با رفتاراش ثابت کرده... 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
چه جالب

آره یه ویژگی یا مسئله‌ رو نمیشه به همه نسبت داد 🤷‍♀️

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
من تاپیکتو خوندم ولی نفهمیدم با اون همه عشقی که داشتید و الانم دارید چرا حالا که هر دو از اون شوک بی ...

ایشون بی نهایت عاشق بود من که درس پس میدادم

اون زندگی تموم شده عزیزم 

و مسیرمون جدا شده اگر می‌شد ادامه داد که جدا نمیشدیم

شاید خودش هم الان راحت‌تره نمی‌دونم 

تاحالا نخواسته برگرده 

منم به برگشت فکر نکردم 

این تاپیکا رو باید پربازدید کنید

چیه همش گیس و گیس کشی

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

ازاینکه وقتی حالش خوبه درخواست کاریاخرید واس خودم داشته باشم قبول میکنه

دو دیقه بعد ک نوسانش گل کنه  عین دشمن برخورد میکنه😑🤣

ربطش ب سوالتم نمیدونم🙁💩🤣

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

همینکه با پای قطع شده از جاش بلند شد و زندگیمون و و سر و سامون داد و کم نیاورد واسم یه دنیاست 

الآنم با اون پاش تمام تلاششو واسه منو بچه هام می‌کنه نمیزاره هیچ کمبودی داشته باشیم 

البته منم تو مریضیش کنارش بودم کم نذاشتم هیچی 

عاشقشم دعا کنید همیشه سلامت باشه شوهرم

ایشون بی نهایت عاشق بود من که درس پس میدادماون زندگی تموم شده عزیزم و مسیرمون جدا شده اگر می‌شد ادام ...

ولی اینطور که پیداست هر دو چشمتون به اون زندگی مونده اینطوری هیچکدوم در آینده و تو زندگیای دیگه خوشبخت نمیشید

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ولی اینطور که پیداست هر دو چشمتون به اون زندگی مونده اینطوری هیچکدوم در آینده و تو زندگیای دیگه خوشب ...

نمی‌دونم بهرحال خاطرات بخشی تز زندگی آدمه حرف که نمیشه از حافظت 

بله اون عشق برای من زمینی نبود 

شاید برای همینا ک تن به ازدواج نمیدم