2777
2789
عنوان

و من همچنان نگران جواب سلفری

82 بازدید | 23 پست

خدایا چقدر انتظارسخته ثانیه ها انگار به پاهام قفل شده نمیره جلو .خواهش میکنم برام دعا کنید بعد ده سال با ای وی اف و به سختی باردار شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم نگران نباش99 درصد هرکی اینو داده گفتن سالم سالمه .مثل دوست خودم

تو رو خدا دعا کن خدا بهم سالم بدش واقعا خودم همسرم میمیریم اگر چیزی باشه من که نابود شدم احساس میکنم به اندازه چند سال پیر شدم تو این چند روز 

تو رو خدا دعا کن خدا بهم سالم بدش واقعا خودم همسرم میمیریم اگر چیزی باشه من که نابود شدم احساس میکنم ...

نه هیچی نیس. حتما دعات میکنم.کی جوابش میاد؟ بهم حتما خبر بده. یادت نره تو فکرتم. ولی بدون تمام الکیه بخاطر پوله .سالم سالمه نی نی ت🧿

خب بخاطر همینه.همش بخاطر پوله .نگران نباش سالم سالمه. منم دعاکن شوهرم راضی بشه دومی بیارم. یکی از ار ...

اره عزیزم ده سال رفتمو اومد بخدا از همچیزم میزدم که برم دکتر خیلی جنگیدم.

نه هیچی نیس. حتما دعات میکنم.کی جوابش میاد؟ بهم حتما خبر بده. یادت نره تو فکرتم. ولی بدون تمام الکیه ...

مرسی قربونت بشم دعا کن تو رو خدا به بچت اگر کوچلو بگو منو دعا کنه بچه ها مثل فرشته ها هستن .بهم گفتن بیست روز کاری فعلا ۵ روزش رفته 

مرسی قربونت بشم دعا کن تو رو خدا به بچت اگر کوچلو بگو منو دعا کنه بچه ها مثل فرشته ها هستن .بهم گفتن ...

چشم حتما صب بهش میگم. توهم واسه پسرمن دعاکن باباش راضی بشه بچه دوم بیارم.همش میشه اجی. دلم میسوزه واسش. خودمم تک فرزندم.

جوابش اومد خبرم کن حتما.ان شالله که سالمه مطمئن باشه

الان چند هفته ای