2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده از خواستگارام

155 بازدید | 20 پست

۲۸ سالمه خودم شاغلم کارمند قد و هیکل خوب چهرمم همه میگن خوبه پیشنهاد دوستی از سمت خود پسرا تا حالا زیاد داشتم

اما خواستگارام اکثرشون واقعا پولکی یا حسابگر یا خسیسن 

دیشب با پسره خواستگاری که همکارم معرفی کرده بود رفتم بیرون خود پسره پدرش شغل خیلی معمولی داشت خونشونم پایین شهر بود خانواده پرجمعیت به من گف شعل رسمیه یا نه وسطشم کلی سوال ازم کرد که حالم بده گف پدرت چیکارس گفتم فلان کاره اس گف مغازش مال خودشه یا نه گفتم نه گف برا مسائل مالی رفتین سرکار یا خودتون دوس داشتین گفتم من از طرف خانوادم مالی تامین میشدم چرا باید بخاطر پول برم سرکار باز گف دوس ندارین تایم بیکاریتونو برین یه کار دیگه انجام بدین پول دربیارین گفتم نه اخرشم گف چن سال تو این محله ساکن هستین محلمون جای خوبیه ( فکنم میخواست ببینه خونه خودمونه یا مستاجریم)

با همه اینا من حس کردم پسره زیاد خوشش نیومده 

اعصابم خیلی زیاد خورده خیلی ناراحتم که حتی این مدل ادماهم منو نمیپسندن مگه من چمه بخدا زشت نیستم به هیکل و ظاهرم میرسم قیافمم معمولی رو به خوبه 

سر درد شدم از دیشب 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحتم که اونجا جدی برخورد نکردم باهاش سوالاش بد بود ن؟

اره بابا 

باید ازموضع بالا نگاه کنی 

وقتی این سوالارو میپرسه محترمانه بگو اتفاقا ازدرامد ودارایی هاش بپرس وبگو شاید بعدازدواح کلا قید کارو بزنم

بزار سکته هرو بزنه😅

اخرالزمانه

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

یه کلیپ تو اینستا دیدم کاش میشد اینجا بفرستم 

یه رئیس جمهور موفق میگفت رو خودت کار کن مجرد باش رو علایق و استعدادت کار کن خودت خوشحال باش خدا هم کسی که لایقت باشه سر راهت قرار میده.

ازدواج سنتی اصلا خوب نیس شاید زمان های گذشته چون محدود بودن گزینه دیگه ای نبود و اونموقع جواب میداد ولی الان جواب نمیده معلومه که پسرهای زرنگ پرنسس اینجوری میان خواستگاری

اصلا یه مدت از فکر ازدواج بیا بیرون

یه وقتی که اصلا فکرشو نمیکنی میبینی که ادم مناسبتو پیدا کردی

یه کلیپ تو اینستا دیدم کاش میشد اینجا بفرستم یه رئیس جمهور موفق میگفت رو خودت کار کن مجرد باش رو علا ...

بدبختی میترسم این خواستگارارو رد کنم میگم شاید توشون یکی خوب باشه ولی واقها نیس فقط نابود شد اعتماد بنفسم خدا ازشون نگذره 

بهتر ولی اینطوریم که حتی اینم واسم ناز کرد مگه من چیم کم بود که نپسندید

واسه اینکه ضعف نشون دادی 

باید قوی باشی

توباید سوال پیچش میکردی خودشو جمع میکرد 

حالا گذشته ولش کن

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚