zaahraw81 مدیر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1619 عنوان چرا بنظرتون یه پسری که دورش دخترای داف قرتین | مشاهده متن کامل بحث + 4546 بازدید | 229 پست میاد سمت ی دختر ساده؟ 1403/10/06 | 00:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهر_آفرین_من عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 553 میخواد ساده رو هم بیاره تو راه منتهی اولین نفری که طعمشو میچشه خودش باشه گل گفتی لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید
haneiii عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 272 سعی میکنم...ولی باید وقتی دیدمش بهش بگم من تا اخر با این وضع نمیتونم اره شاید اگه ببینه تا این حد جدی هستی این کارشو بزاره کنار یا شایدم همهچی تموم بشه بینتون ریسکیه ولی تکلیف آدمو مشخص میکنه
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1619 چند روز باهاش سر سنگین شو زود پیام نده زود جواب پیام نده بار اول زنگ زد جواب نده بگو دستم بند برای ب ... دوست دارم این امتحان کنم ولی دل خودم بار نمیدهخودمم دوست دارم برم ی مدت بیینم واکنشش چیعولی حس میکنم مغروره نمیگهچون یبار گف شاید یروز خودت بری🚶🏻♀️
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1619 پسری دوست داشته باشه روت حساسهاگه فالورات چک نمیکنه خیلی پیگیرت نیس ارع🥲حس میکنم چک نمیکنه چون یبار نگفع اینا کین فالو داری
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1619 اره شاید اگه ببینه تا این حد جدی هستی این کارشو بزاره کنار یا شایدم همهچی تموم بشه بینتون ریسکیه ول ... خداکنه یا تموم شه یا درست شه واقعا خستع شدماخع سری پیش گف دیگ فالو نمیکنم ولی باز کرد...حس میکنم جدی نگرفته حرفامو
مهر_آفرین_من عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 553 گذاشم ولی پاک کردم دوباره بزار لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1619 میخواد ساده رو هم بیاره تو راه منتهی اولین نفری که طعمشو میچشه خودش باشه بدم میاد اینطوری من اولین بارم با اینعوقتی بش گفم ذوق کرد
مهر_آفرین_من عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 553 دیدم پاک کن لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید
marinai عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 326 ببخشید خوب متوجه نشدم خیلی ساده اس وقتی یه پسر دور برش پر دخترای قرتی و دنبالشن خودش دنبال یه دختر متفاوت از اون دخترای دور برش میره و جذب دختر های ساده میشن از طرفی هم گاهی میبینی انقدر با دخترای قرتی بوده و دیده میدونه چخبره میره دنبال ب اصطلاح دختر افتاب و مهتاب ندیده
مهر_آفرین_من عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 553 ببین اگه اون دوست داشته باشه نازت میخره اون که دنبالته نه تو اون که نگرانتهالبته دوست داشتن باید دو طرفه باشه ولی تو رابطه ای که مرد عاشقتره اون رابطه پایدارترهقدر خودت بدون اگه ناب موندی ناب بمونبرا کسی تب کن که برات بمیره حس بدی ازعکسش نگرفتم لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید
zaahraw81 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1619 خیلی ساده اس وقتی یه پسر دور برش پر دخترای قرتی و دنبالشن خودش دنبال یه دختر متفاوت از اون دخترای دو ... اره چون خودشم بهم گفت تو با بقیع فرق داری گفم چ لحاظ گف ظاهریاولاش خوب بود ولی الان یجوری شده حس میکنم ازم خستع شده و فک میکنه همون دافا بهترن🚶🏻♀️
marinai عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 326 بدم میاد اینطوری من اولین بارم با اینعوقتی بش گفم ذوق کرد در کل مراقب اینجور پسرا باشید هر چقدر یه پسر خودش خوب جلوه داد زود خامش نشید
مهر_آفرین_من عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 553 پاک کردمچ ادمی میخوره باشه؟ اون قدرا بهش نمیخوره بد باشه ولی در کل از رو عکس نمیشه قضاوت کرد لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید