2777
2789

یهو یاد یه خاطره افتادم

من مدرسه دولتی درس خوندم

سال دوم دبیرستان یه دبیر فیزیک داشتم که اصلا تعهد کاری و تدریس درستی نداشت

تو مدرسه سر کلاس 

در حد چهار تا مفهوم ساده فیزیکو درس میداد 

در حد همون F=m

بعد سوالای امتحان یه چیز وحشتناک بود 

یادمه اولین امتحانی که گرفت نمرات تمام کلاس افتضاح بود

حالا چرا این کار میکرد ؟ 

واسه پول ! 

واسه اینکه محبور شی باهاش کلاس خصوصی برداری 

اینقدر خوب درس میداد تازه میفهمیدی فیزیک یعنی چی

اون موقع جلسه ای ۵۰ ت میگرفت

دو نفری میرفتی میشد ۲۵ت

هر کسی هم که نمیرفت 

آخر سال فیزیک مردود میشد

یادمه اون سال فقط یه نفر از کلاس ما که کلاس خصوصی نرفت به زور با نمره ۱۱پاس شد

چقدر خوشحال بود طفلک...

چرا فکر میکنن این پولها حلاله؟

همه پول ندارن برن مدرسه غیر انتفاعی

حالا ما که وضع پدرمون خوب بود کلاس خصوصی هاشو میرفتیم 

اونی که پدرش نداشت چی ؟!

فقط میخوام بدونم این پولا یه روزی بدبختش میکنه یا نه؟

البته من دنبال بدبختیش نیستم

منظورم اینکه کارما داره یا نه

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هم سال کنکورمون یه مدرسه ی خیلی گرون میرفتم

معلم ریاضیش یه پسر جوون خوشتیپ بود همه دخترا روش کراش بودن باهاش کلاس خصوصی گرفتن خودشونم میگفتن به این نیت که مثلا معلم میاد خونشون تیپ بزنن خودشونو بکنن تو چشمش

تا آخر سال فقططط من.بودم باهاش کلاس نداشتم 

اونم میومد سر کلاس فقط میگفت و میخندید اصلا دیگه درست درس نمیداد به هوای کلاس خصوصی ها

چی فکر کردی الان معلمای خصوصی کلاس میگیرن جلسه۱/۵۰۰بی وجدان تریننواقعا خیلی از معلما پولی ک درمیارن ...

اون زمان خیلی این چیزا مد نبود 

من یادمه دبیر زیستمون کتابو ریز ریز میکرد برامون تا بفهمیم

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

البته F=ma.

ضرورت عقلانی وجود معاد بنا همین واقعیته که ظلم‌هایی رقم می‌خوره که یقین داریم که مجازاتی درخور اون ظلم شامل حال ظالم نمی‌شه.

مثل اینکه یک‌هو در عرض چند ماه چهل هزار کودک رو به فرمان یک موجود شقی می‌کشند؛ چطور می‌شه مجازاتی برای چنین فردی در نظر گرفت که متناسب با ظلمش باشه؟! 

قطعا هیچ گونه نمی‌شه! 

پس اگر خدای عادلی در کار باشه باید جایی برای احقاق حق نسبت به چنین ظلم‌های غیرقابل جبرانی وجود داشته باشه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
20 ساله پیش همچین آدمی زندگی میکنم😅چند بار هم سکته کرده هنوز آدم نشده

باور کن من میرفتم کلاس خصوصی خونش 

بهترین جای شهر 

خونش مثل موزه جواهرات بود 

همه چیز شیک و گرون

دیگه فهمیدم پول کلاس خصوصی هاش خرج چی میشه

البته F=ma.ضرورت عقلانی وجود معاد بنا همین واقعیته که ظلم‌هایی رقم می‌خوره که یقین داریم که مجازاتی ...

اون اشتباه تایپی بود

امیدوارم همونطور که شما میگید باشه

در مورد حرام‌خواری و وجدان خفته هم قرآن اشاره داره...

آدم‌ها با فطرت پاک زاده می‌شن و به طور پیش‌فرض بازدارندگی و بی رغبتی به گناهان دارند تا اینکه وجودشون با لقمه ناپاک، تربیت نادرست، محیط آلوده و... اون بازدارندگی رو کمرنگ می‌کنه‌... بارهای اول انسان حالش خوب نیست اما وقتی به گناه اصرار بورزه و توبه و برگشتی نکنه به مرور مبدأ امیالش عوض می‌شه... دیگه حالش از بدی کردن، بد نمی‌شه و همین طور که پیش می‌ره به جایی می‌رسه که از بدی لذت می بره و خوبی حالش رو بد می‌کنه... آدم‌های خوب حالش رو بد می‌کنند و...خلاصه ارزش و ضدارزش براش جابجا می‌شن.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
الان وضع دانشگاه ها همینه استادها درس نمیدن کارگاه میذارن

اون زمان خیلی این چیزا باب نبود 

مخصوصا واسه دانش اموزی که دو سال بعدش کنکور داشت

اونم درس فیزیک

من فیزیک اول دبیرستانم ۲۰ بود 

یعنی استعداد فیزیکم خوب بود 

ولی وای از اون سالی که این خانوم شد دبیر من...

چنان فیزیکم افت کرد که به زور به ۱۶ یا۱۷ میرسیدم 

از اون بدتر 

تو کنکور درصد فیزیکم افتضاح بود