2777
2789
عنوان

عاشق شدن بنظرتون اینجوریه

101 بازدید | 15 پست

از  یکی خوشم میاد که از زمین تا آسمون با تصوراتم فرق داره... از همه لحاظ با تصوراتی که راجب پاتنره ایندم داشتم فرق میکنه.. بنظرتون این قضیه‌رو میشه اسمشو عشق گذاشت؟؟

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

شاید 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارع

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اگر برگرفته از طرحواره ها باشه نه

مثلا پدری بدخلق دارید ...تمام پارتنرهایی که ازشون خوشت میاد بدخلقن...انگار بدخلقی شون جذابیت باشه برات...این میشه الگوی تکرار شونده اشتباه ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من عاشق واقعی شدم

این فکر نکنم عشق باشه بیشتر شبیه توهم هست که تو ذهنت درست کردی 

عشق یه حس عجیب هست من میگم مثل باتلاق میمونه بیوفتی نمیتونی در بیای هیچوقت تا ابد اسیرت می‌کنه 

نگم از حس و حالش 

بله ولی همین عشق خیلی مشکلات برام به وجود آورده چون همسرم عاشق من نیست فقط منو دوست دارهاما من عاشقش ...

آخ نگو خیلی سخته 

انشالله ایشونم یه روز قدر شمارو میدونه و حسابی عاشقتون میشه❤️