2777
2789

اسم خودشو و اسم پدرشو بگید براشون بخونم

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم قشنگ متوجه نشدم الان این فقط اسم طرفه؟

همون خانم بازیگره که امروز خاگسپاریش بود،نمی دونم اسم اصلیشه یا مستعار

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

اون که فوت کرده امروز ولی فردا خاکش میکنن ...‌هم میشه بگم اسمشو؛؟؟

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
فك كنم علاوه بر اونايي كه اسم ميدوني بتوني بگي تمام كساني كه شب اول قبرشونه بنت يا ابن آدم . خدا خير ...

یکی تو گروه گذاشته بود اسم بابا بزرگشو داده بود قراره واسه اون بخونم گفتم اگه کسی هم اینجا هست به نیتش بخونم 

انشالله یه وقت دیگه اینجوری میخونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون که فوت کرده امروز ولی فردا خاکش میکنن ...‌هم میشه بگم اسمشو؛؟؟

اشکال نداره اسمشو بگو فردا براش بخونم چون فردا شب میشه شب اول قبرش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی تو گروه گذاشته بود اسم بابا بزرگشو داده بود قراره واسه اون بخونم گفتم اگه کسی هم اینجا هست به نی ...

درست ميگي ببخشيد من حواسم نبود چون مثكه هر نماز براي يك نفر هست در حد امكان ؟ الان پستمو پاك ميكنم قبلي رو 

درست ميگي ببخشيد من حواسم نبود چون مثكه هر نماز براي يك نفر هست در حد امكان ؟ الان پستمو پاك ميكنم ق ...

نه عزیزم فکر شما هم که عالیه حتی یه فاتحه هم بگی به نیت همه ی اموات ثوابش تقسیم میشه بین شون ولی من دلم خواست فعلا اینجوری بخونم وگرنه فکر نکنم محدودیتی باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم فکر شما هم که عالیه حتی یه فاتحه هم بگی به نیت همه ی اموات ثوابش تقسیم میشه بین شون ولی من ...

ممنون عزیزم اخه رفتم سرچ کردم تو نت حکمشو البته طبق مرجع خودش هر کی باز ببینه پلی در کل خدا خیرت بده نماز شب اول قبر میخونی

ممنون عزیزم اخه رفتم سرچ کردم تو نت حکمشو البته طبق مرجع خودش هر کی باز ببینه پلی در کل خدا خیرت بده ...

والا نمی‌دونم عزیزم ولی بنظر من همچین کاری هم کنی صد در صد ثوابش پخش میشه بین اموات 

اولین بارم بود عزیزم خیلی وقت بود دلم میخواست یاد بگیرم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم راحته شما هم تونستید بخونید 

مرده گناه داره دستش از دنیا کوتاست انشالله خدا هم به ما هم به اونا رحم کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشکال نداره اسمشو بگو فردا براش بخونم چون فردا شب میشه شب اول قبرش

مرسی عزیزم از لطفت ....اسم ایشون میرزا محمد هست و نام پدر حاج غلامحسین .... ایشون زائر کربلا بودن که فوت کردن حالا میخوان تو وادی السلام دفنشون کنن

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht