2777
2789
عنوان

با پدرم دعوام شد کل زندگیم بهم ریخت

328 بازدید | 13 پست

با هاش سر یه مسئله چرتی دعوام شد

که چرا پشت فرمون بودی شال نداشتی!!!!

منم  جوابشو دادم

چون واقعا کنترلم از دست دادم

الان کل زندگی مو ازم گرفته

ماشینمو گرفت

شغلی که با پول بابام راه انداخته بودم در خطره و گفت دیگه چکاشو پاس نمیکنم

حتی اینطوری بود که دانشگاهم دیگه نمیخواد بری

خدا لعنت کنه این طرز فکرا عقب مونده پدر منو 

که اصلا آدم عارش میاد جایی بگه من سر یه شال زندگیم بهم ریخت

زندگیم فقط دکور داره

تو عمقش کثافته با وجود این خانواده 

همه حسرت منو میخورن که وای این پولداره

ولی کل دعواها خونه ما سر پوله 

بابام در لحظه میتونه کل داشته هاتو بگیره و تورو تحقیر کنه و نشون بده بدون اون هیچی نیستی 

و چنان از بالا به پایین بیای که افسردگیش ولت نکنه🤦🏻‍♀️

بابات برات کار فراهم کرده ماشین گرفته حالا بخاطرش یه شال سر میکردی چه سختی داره یه شال

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابات برات کار فراهم کرده ماشین گرفته حالا بخاطرش یه شال سر میکردی چه سختی داره یه شال

سختیش اینه که من حالم از طرز فکری که پشت یه شال داره بهم میخوره

مکه بره و جهیزیه مردمو بده  و این کاراش هیچ ارزشی نداره

وقتی نمیتونه رضایت بچه اشو داشته باشه 

با ورت میشه سر یه شال بی ارزش زد تو صورتم؟؟؟

پدر نقش اش اینه که راهنمایی کنه دیگه بعدش با خود فرده زندگی خودشه. واقعا کار زشت و بدی کرده که امکانات رو گرفته رفتار نابالغ و کودکانه ای هست.‌متاسفانه اونقدر ملت دچار فقر هستن که قضاوت میکنن چون امکانات داده باید اطاعت بشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
سختیش اینه که من حالم از طرز فکری که پشت یه شال داره بهم میخورهمکه بره و جهیزیه مردمو بده و این کار ...

اره عزیزم باورمون میشه. چون پدرامون نسل قدیمی ان. اینطوری بزرگ شدن و توگوششون خوندن. حجاب رو غیرت میدونن و براشون خیلی مهمه. اگر حجاب نداشته باشی خیابونی میدوننت. بالاخره کسی که پنجاه شصت سال اینطوری بزرگ شده رو شما نمیتونی تغییر بدی و مجبوری به عقایدش احترام بزاری...

سختیش اینه که من حالم از طرز فکری که پشت یه شال داره بهم میخورهمکه بره و جهیزیه مردمو بده و این کار ...

شاید روش ابرازش اشتباهس ولی باور کن از سر دوس‌داشتنه 

من وقتی دخترم نماز‌نخونه کلی ناراحت میشم و بهش هی یادآوری میکنم بخون 

فقط چون عاقبت بخیریش رو می‌خوام والا با نماز اون به من چی‌ میشه 

روان‌درمانگر و معلم. با موضوع تکنیک های رابطه با همسر چالش‌های با خانواده ی همسر و فرزند پروری کانالی در ایتا‌ داریم.مارو‌ میتونید تو ایتا و‌تلکرام پیدا کنید ایدی ایتا @psyAdminhoseini 

تو قبلا یه اکانت دیگه داشتی دوباره برگشتی😂 اونجا وضع خونوادت خوب بود اینجا نه اهل اصفهانم بودی با دوس پسرتم کات بودی الان میگی باز باهاشی همین امسالم رفتی دانشگاه ولی اینجا میگی چن ساله میری

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن