2777
2789
عنوان

دلم واقعا برای خواستگارم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2722 بازدید | 107 پست
منم یکبار دلم برا ی پسری که از هر لجاظ ازم پایین بود دلم سوحتدوست شدم…بعد ازش ضربه خورذم💔

منم فکر میکنم اینطوری هوا برشون میداره

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
یه دوستی دارم که دستشون به دهنشون می‌رسید دو تا پسر خوب خدا سر راه دختراش گذاشت که زیر بال و پرشون ر ...

مشکل اینجاست غرور داره. بابام گفته کار خوب برات جور بشه میری میگه نه. من میفهمم از روی غرورش میگه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخلاق مهمتره اسی ببین اخلاقش چطوره ..🤔

تا حالا که بد نبوده. اما خیلی فقیرن.

دقیقا درست فکر می‌کنی

الان یه خواستگار دارم وکیله دپسه ساله وکیل شده، خیلی ابراز علاقه میکنه، خوش قد و بالا و خوشتیم و نسبتا خوشگلتراز منم هست

اما خونه نداره ، پدرم میگه مشکلی نیست ما بهتون میدیم

ولی من میخوام به این دلیل ردش کنم

نمیدونم چیکار کنم واقعا

ماشینشم معمولیه

درامدش اصلا نمیدونم چطوره

ولی تازگیا با برادرش یه طلافروشی هم زدن

من خودم پزشکم

واقعا این کار درسته به نظرتون؟ ماهم وضع مالیمون خیلی خوبه اما خواستگارامون مالی پایینترن که حق دارن ...

آدم با آدم فرق داره اما معمولا قدردان نیستن. 

الان یه خواستگار دارم وکیله دپسه ساله وکیل شده، خیلی ابراز علاقه میکنه، خوش قد و بالا و خوشتیم و نسب ...

چند سالشه؟

منم همینطور دلم برای خواستگارم سوخت از سن کم تلاش کرده رو پای خودش وایساده کار داره ماشین داره خونه داره چن تیکه وسیله هم خریده اما باباش معتاده خانوادش داغونن هر کاری بکنه بازم از خانوادش نمیتونه فرار کنه