2777
2789
عنوان

یه مرد سی ساله چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 32 پست
همون یکشنبه گفت اوضاع کارم اصلا خوب نیس هیچوقت بیشتر از یه روز نمیشد پیام نده دیگه واقعا ازش خسته شد ...

باید بیشتر باهاش حرف بزنی تا تصمیم بگیری 

ولی اگر اینطوریه انگار اصلنبه رابطه گرفتن باهات میل نداره !

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
دقیقا این بار حتما بهش میگم این موضوع رو ولی نمیدونم چطور بگم که حس گیر دادن و فشار نباشه

اره حتما بگو.

با ارامش حرفتو بزن

درسته تو چت ادم خیلی چیزا رو‌ متوجه نمیشه ولی تو همین چت هم ممکنه ادم اطلاعات خوبی بگیره از طرف.

هرروز که نمیشه طرفو‌ دید 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلن خانم یا اقا از سن ۲۵سالگی به بعد خیلی کم میان مجازی بیشتر سرشون شلوغه حال حوصله اینکارا رو ندارن

خب بنظرت میشه روش حساب کرد؟

از یکشنبه که همو دیدیم دیگه پیم رو نگرفته

خب بنظرت میشه روش حساب کرد؟از یکشنبه که همو دیدیم دیگه پیم رو نگرفته

مردا کلن زیاد پیگیری نمیکنن وقتی بدونن طرف باهاشون اوکیه مخصوصا سنش بالای ۲۵اینا باشه 

کار براشون مهم تره گاهی 

واضح باهاش صحبت کن بگو دوس داری پیگیرت باشه

خط و گوشی دیگه داره

از اون هفت خط هاست

اگر متاهل نباشه تازه

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

مردا کلن زیاد پیگیری نمیکنن وقتی بدونن طرف باهاشون اوکیه مخصوصا سنش بالای ۲۵اینا باشه کار براشون مهم ...

دقیقا من پیام بدم میبینه واکنش نمیده ولی یه روز پیام ندم میگه کجایی نیستی روانیم کرده دیگه

ما باهم بودیم بعد حالش خوب نبود منم نمیدونستم رفتم رومخش بهم اهمیت نمیدی و برو به کارت برس و ازین حرفا بعد سر همین کات کردیم بعد چند هفته رفتم مغازش دوباره پیام داد بیا باهم باشیم ولی توروخدا من ۳۰ سالمه اصلا رومخ راه نری به نظرت الان دوسم داره چشه این دیگه روانیم کرده به خدا

عزیزم با ی مرد ۳۰ ساله وقتی میشی باید اینارو قبول کنی اونا مثل پسرای دهه ۸۰ نیستن بیکار باشند من خودم همسرم دهه۶۰ هست خودم ۷۹ اما دوران دوستیمون اینا و میدونستم ک اون مثل بقیه پسرای خیلی جوون بیکار نیست دم ب دقیقه پیام بده ،، البته دورش بگردم ساعت ۱۲ میومد خونه تا ۲ شب باهام حرف میزد ظهرام ۱ ساعت 🥺😘 اونم نیازات منو درک میکرد 

دقیقا من پیام بدم میبینه واکنش نمیده ولی یه روز پیام ندم میگه کجایی نیستی روانیم کرده دیگهما باهم بو ...

حس وحال ناز کشیدن ولوس بازیای رلای ۱۴ساله رو نداره 

اما دوست داره تو باشی باهاش