2777
2789
عنوان

بازم شوهرم گفت نه

| مشاهده متن کامل بحث + 8304 بازدید | 238 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اصلا چیزی نگفتم داشتم میخوندم رسیدم به اون صفحه مشکل داری واقعا😂

مشکل رو تو داری که به قول خودت چیزی نخوندی و بعد میای نیش میزنی ، چقدر کمبود تو نی نی سایته واقعا 

دلیلا اینه که خواهرش که ۲۰ سال ازش بزرگتره ۴ تا بچه قد و نیم قد داره که شوهر من تمام بچگیش رو تو است ...

اسی بعید میدونم دلیلش این باشه((موضوع خواهرش و بچه های قد و نیم قدش ))خود همسرت دلیل اینکه مخالف بچه هست رو تا حالا نگفته ؟فقط میگه دوست ندارم نکیگه به چه علت دوست ندارم بچه دارشم ؟ فقط اگر ناراحت نمیشی با علاقه با شما ازدواج کرده شما رو دوست داره و سرمسائل دیگه با هم تفاهم‌دارید ؟

مشکل رو تو داری که به قول خودت چیزی نخوندی و بعد میای نیش میزنی ، چقدر کمبود تو نی نی سایته واقعا

میگم خوندم و رسیدم به اون پست خندم گرفت چرا کلا چپکی میبینی نیش چی کشک چی حالت خرابه

من چه دشمنی باهات دارم واقعا بعضی حرفات نشونه پارانویاس میگی مادرش میخواد مقطوع نسل بشه و بچشو بکشه که پولاشو بگیره آخه آدم سالم به همچین چیزی فکر میکنه

هر کیم خیلی کم داره فکر میکنه ایراد از همس جز خودش

اسی من از اول تاپیکت بودم پیامارم همه خوندم.خیلیا منطقی باهات حرف زدن بهشون پریدی و گفتی حالیتون نیس ...

اگه کامنت ها رو میخوندی اینجوری نمیگفتی ، من گفتم روز اول گفت بچه دوست نداره و دیر بچه میاریم بعد همه اومدن میگن از اول حماقت نمیکردی ، از اول برا پولش نمیرفتی ، چرا یاد گرفتین عقده هاتون رو بریزید رو بقیه ، من اصلا از شروط ازدواجم پول نبود ، خدا خودش شاهده ، گفتم فقط خانوادش ، اونم روز اول باز دروغ گفت گفت یه کارمند سادس و چند ماه بعد عقد فهمیدم کارخونه داره 

منم متقابلا❤😂😂😂

🥰🥰

ولی جدی دعا میکنم مشکل اسی حل بشه یا شوهرش کوتاه بیاد تا یه بار کامنتا رو بخونه کوتاه بیاد لااقل .هر چند حق کاملا با همسرشه الان فکر می‌کنه همه چی پوله اما....

میگم خوندم و رسیدم به اون پست خندم گرفت چرا کلا چپکی میبینی نیش چی کشک چی حالت خرابهمن چه دشمنی باها ...

فکر من نیست خود مادرشوهرم ، روزی صد بار میگه بچه وای بچه خیلی بده ، و خودش به من گفت زنی که بچه نداره بعد فوت شوهرش مهریه رو میگیره و میره به سلامت ، تو کجای زندگی منی که بگی اینا فکرای منه ، مادرشوهر من تا اسم بچه میاد زمین و آسمون رو بهم میدوزه

اسی بعید میدونم دلیلش این باشه((موضوع خواهرش و بچه های قد و نیم قدش ))خود همسرت دلیل اینکه مخالف بچه ...

تو همه چی عالیه شوهرم ، از اینکه دوسم داره مطمئنم یه دلیلش هم اینکه میگه عمرت رو میزاری پای بچه آخر وامیسته تو روت 

🥰🥰ولی جدی دعا میکنم مشکل اسی حل بشه یا شوهرش کوتاه بیاد تا یه بار کامنتا رو بخونه کوتاه بیاد لااقل ...

این دوستمون مشکلش فراتر از بچه دار نشدنه ولی از اول کامل نگفته بقیه رو بابت اینکه علم غیب ندارن سرزنش میکنه

مشکلش با تنهایی مشاوره رفتنم حل میشه چون با همین رفتارا کل اعتماد شوهرشو از بین برده و باید بازسازیش کنه ولی فعلا تو مرحله فرافکنی مونده

انشالله عاقبت همه خیر باشه❤

اگه کامنت ها رو میخوندی اینجوری نمیگفتی ، من گفتم روز اول گفت بچه دوست نداره و دیر بچه میاریم بعد هم ...

میدونی‌چرا اینجوری گفتن؟

وقتی با بقیه ملاطفت میکنی هیچکس نه‌میره تاپیکای قبلتو بخونه نه اصلا ازت نقطه ضعف بگیره،ولی وقتی خودت از اول تند برخورد کردی ینی این اجازه رو دادی بهت بی احترامی بشه.

همون اول که یه نفر گفت شما خاستگارت بهت گفته که بچه نمیخواد توپیدی بهش که حالیت نیست نمیفهمی اون گفته دوست ندارم،در حالیکه اون شخص اومد نظرشو گفت نباید اونجوری حرف میزدی.بعدم‌که کم کم لجِ بقیه درومد و باهات بد برخورد کردن و شماهم البته جوابشونو بد دادی.

حالا شما اگه از اول خوب حرف میزدی،کسی باهات بد حرف میرد همه ازت طرفداری میکردن و نمیذاشتن کسی بهت بی احترامی کنه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

فکر من نیست خود مادرشوهرم ، روزی صد بار میگه بچه وای بچه خیلی بده ، و خودش به من گفت زنی که بچه ندار ...

عزیزم خب همین مادرشوهر خودش یه مشکل خیلی بزرگتر از بچه نخواستن همسرته

به ترتیب و یکی یکی مسایلو حل کن

اول دخالتای اونو کم کن

اعتماد شوهرت و دلبستگیش به خودت و امیدش به زندگیتون رو زیاد کن تا خودش بخواد

با زورگویی و قهر و نقشه یواشکی چیدن که نمیشه

میدونی‌چرا اینجوری گفتن؟وقتی با بقیه ملاطفت میکنی هیچکس نه‌میره تاپیکای قبلتو بخونه نه اصلا ازت نقطه ...

جواب های ، هوی هست عزیزم ، اینا آنقدر باهاشون بد رفتاری شده که فکر میکنن تا یکی تاپیک میزنه باید بیان بریزن سرش ، نخونده فقط توهین میکنن ، یکی از این خانما که تو چند تا تاپیک دیگه هم دعوا درست کرد ،

عزیزم خب همین مادرشوهر خودش یه مشکل خیلی بزرگتر از بچه نخواستن همسرتهبه ترتیب و یکی یکی مسایلو حل کن ...

مادرشوهر من صبح تا صبح وامیسته جلو در سرکه میده به شوهرم که میل جنسی نداشته باشه، مشکل زندگی من مادرشوهرمه