2777
2789
عنوان

میشه بگین چرا من

172 بازدید | 17 پست

نمیخونم با اینکه ارزو و هدف دارم نمیخونم انگار یکی مانع خوندنم میشه🥲

هرچقدر سع یمکنم برم سراغ درس نمیشه

از گوشیم نیست گوشیمو ۳ روز قفل کامل کردم ولی باز جای درس خوندن تو خونه دور خودم میگشتم

تروخدا یه حرفی یه تلنگری یه سخنی پیشنهادی

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حرفه یادبگیر اگه درس دوس نداری

درس دوست ندارم ولی هدفمو دوست دارم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
نمیدونم چی‌ بگم که بری بخونیولی آخر عاقبت این حرفا شدم من که ۲۲ سالمه و به خودکشی فکر میکنم تو زندگی ...

نه اینجوری نگو عزیزم

اینکه تلاش نمیکنم؟ یعنی منم دارم پوچی میرسم؟

فقط میشینمو به سقف زول میزنم انگار نه انگار زندگی در جریانه

تو منی یا من تو؟

من تو و تو منی

دوازدهمی؟

خو پ تلاش ت بکن

خب مشکلم اینه دیگه😂

چرا نمیخونم من...

منم همینطور شدم یکماهه هبچی به هیچی

وای اصلا نمیتونم بخونم هرکاری کردما

گوشیمو خاموش کردم اتاقم هرجاشو پر کتاب کردم نمیشهههه🥲

وای اصلا نمیتونم بخونم هرکاری کردماگوشیمو خاموش کردم اتاقم هرجاشو پر کتاب کردم نمیشهههه🥲

منم بخدا حالم از خووم بهم میخوره دیگه میشینم از هفت صبح تا ۱۲ شب پشت میز یکساعتم نمیخونم از اون ورم بابام میگه خانم دکتر🥲