2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 30798 بازدید | 861 پست
نه شما بد برداشت کردیدهمسر من هم متولد خوزستان هست اتفاقا همشهریاش هر وقت میریم کلی بهمون لطف دارنمن ...

شما باید استاد دانشگاه بشین بهتون میاد❤️😘چه باید هم گفتم ببخشید از دوست داشتنمه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

اهوانه جان سالگرد "دوستت دارم" مبارک و به عشق.

الهی برای هم و به پای هم صدساله بشین😘❤️🌸

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اونی که تو فکرمه جراحزن نداره دوست دختر شاید😂

ان شاالله اونی که میخوای از غیب روزی تو بشه عزیزم

شما باید استاد دانشگاه بشین بهتون میاد❤️😘چه باید هم گفتم ببخشید از دوست داشتنمه

مرسی عزیز دلم

شما هم باید روانشناس، نویسنده، هرچی که حال کسی رو خوب میکنه همون بشید

چون خیلی قشنگ حرف میزنید و دلسوزید❤️

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
ایرساجان باز که گل کاشتی مادر❤️❤️😘چقدر جامع اگر دندانپزشک نبودی باید تحلیل گر مسائل ...میشدی. شما ت ...

چقدر شما نسبت به همه مهربون و با محبتید و کلامتون چقدر آرامش بخشه، من چقدر خوشحال میشم از حضور و کامنتهای شما❤️❤️❤️

بله

ممنون از لطفتون، امیدوارم انرژی مثبتی که به بقیه میدید چندین برابرش برگرده به زندگی خودتون❤️😘

سلام، خیلی خوشحالم که اون تماسی که باید گرفته میشد گرفته شد👌🏻و شما هم الان اون حس ارزشمندی و احترا ...

خیلی ممنونم عزیزم

شنیدن این حرفها از زبون شما خیلی کمک کننده بود. من تو کلینیکی کار میکنم که بخش تخصصی فعال داره و از هر رشته دو سه تا متخصص داره انقدر نگاه از بالا به پایینشون رو حس میکنم انقدر فخر میفروشن که واقعا حس بازنده بودن میکنم. با اینکه بارها اندوهای بد ترمیم های عجیب غریب حتی پرف از متخصص دیدم ولی با کوچکترین کامپلیکیشنی که میدم احساس میکنم متخصص ها الان جاجم میکنن و واقعا هم میکنن.

من اون سالی که استریت رفتم خیلی سرخوشانه انتخاب رشته کردم. یعنی تو حالو هوای دانشکده بودم با بخش جراحی دانشکدمون خیلی اخت بودم و مقاله مینوشتم باهاشون و عشق جراحی داشتم رتبه‌مم البته خیلی خوب نبود ولی خب زدم جراحی و خودت میدونی جراحی برای دختر یه شهر دیگه چقدر سنگینه و خیلی زود انصراف دادم. همش غصه میخورم که چرا بیشتر تحقیق نکردم. چرا انقدر که عشق جراحی بودم نزدم پریو یا رادیویی که الان میخوام اون موقع ها هم سطح بیماری‌ها بود و خیلی راحت بود قبولیش الان خیلی سختتر شده. خیلی نااگاهانه انتخاب رشته کردم ولی حیف نمیشه برگشت.

الانم حتی هدفم مشخص نیست یه روز میگم رادیو یه روز میگم هدف رو میذارم رو پریو یه وقتایی میگم اندو نمیدونم واقعا