2777
2789

واقعا دوستش دارم ولی همش می ترسم از دستش بدم  خیلی استرس میگیرم سر این موضوع ://🥲🥲

انتظار آدم را عوض می‌کند عزیزِ من.آدمیزاد در مسیر انتظار طولانی، تبدیل به فرد دیگری می‌شود.
منم

من یکی دیگ از دوستامو هم از دست دادم خیلی سخت بود واقعا می ترسم از این موضوع

انتظار آدم را عوض می‌کند عزیزِ من.آدمیزاد در مسیر انتظار طولانی، تبدیل به فرد دیگری می‌شود.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
یعنی کسی هس از از دست دادن منم نگران شه ...بعید میدونم ...

بالاخره آدمش بیاد تو زندگیت نگران میشه 

منم خیلی دوست مو خیلی دوستش دارمممم خیلی زیاد خیلی اتفاقی اومد تو زندگیم مطمئن باش آدم درست به موقعش میاد..

جدا؟چطور به ذهنت رسید این راهکارر

این اوج راهکاره😂

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
بالاخره آدمش بیاد تو زندگیت نگران میشه منم خیلی دوست مو خیلی دوستش دارمممم خیلی زیاد خیلی اتفاقی اوم ...

الان که نیاز به بودنش هست نیست .

بعدا دیگه وجودشو چطور میتونم با اون همه درد بپذیرم ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

الان که نیاز به بودنش هست نیست .بعدا دیگه وجودشو چطور میتونم با اون همه درد بپذیرم ...

عزیزم الان اگه تنهایی مطمئن باش یه خیریتی هست و خیلی بهتره برات خدا هواتو داره:((

عزیزم الان اگه تنهایی مطمئن باش یه خیریتی هست و خیلی بهتره برات خدا هواتو داره:((

مرسی ازت .اره دلم به همین خوشه .

ولی قلبم داره میمیره .اج بمسره دیگه نمی تپه ...

مرسی گوش کردی🤍

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

خیلی خفن بود اصلا 😂

بله بله 😎

مرسی ازت .اره دلم به همین خوشه .ولی قلبم داره میمیره .اج بمسره دیگه نمی تپه ...مرسی گوش کردی🤍

عزمزمه اگه دلت خواست با کسی صحبت کنی درخواست دوستی بهم بده صحبت می کنیم باهم:(