2777
2789

سلام من ۵ماهه ک افسردگی شدید  گرفتم اصلا نمیتونم هیچکار کنم الان ۲۳روزه که قرص ضدافسردگی مصرف میکنم 

حالمو از اوایل خیلی بهتر کرده ذهنمو اروم تر کرده اشپزی میکنم و دانشگاه میرم ولی هنوز کامل تمرکزمو بدست نیوردم 

کتابمو که باز میکنم از نوشته ها و کلمات متنفرم و از حرف زدن بقیه خوشم نمیاد😭

کسی تجربشو داشته؟ خیلی نگرانم 🙃

چندسالته

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی کتاب روبازمیکنی و نمیتونی کلمات رو درک کنی یا تو سرت نمیره یعنی فکرت درگیر یه مشکلی هست نمیتونی تمرکز کنی شاید بخار وسواس فکری یا نشخوار فکری اینجوری شده باشی منم تقریبا مشکل شمارو دارم سعی کن حواستو جمع درست کنی و از افکارمنفی دوری من ب خدا توکل کن

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
۲۱

احساس پیری میکنی؟ من ک افسرده بودم ۲۱سالگیم احساس پیری میکردم

خب ینی چی ینی از حرف زدن با بقیه هم بدت میاد

درکل چون سرو مغزم تحمل بعضی حرفاو رفتارای نادرست رو نداره الان تنها زندگی میکنم با دخترم

وقتی کتاب روبازمیکنی و نمیتونی کلمات رو درک کنی یا تو سرت نمیره یعنی فکرت درگیر یه مشکلی هست نمیتونی ...

تقریبا از تو مرداد ماه بود که یه شوک عاطفی شدید تو خواب برام اتفاق افتاد و به شدت هول کردم و ترسیدم 

بعد ازون مدتی دچار اضطراب شدید و وسواس فکری شدید بودم خواب و خوراک نداشتم 

بیشتر استرس شدید و حملات پانیک داشتم 

بعد ازون این علائم حل شد و من حالم روز به روز بهتر شد 

و الان فکرمیکنم تاثیر اون حال بد هستش که از حرف زدن بقیه خوشم نمیاد اصلا هرکلمه ای که از دهن بقیه درمیاد واقعا دوس دارم گوشامو بگیرم نمیدونم چیکارکنم خسته شدم 

احساس پیری میکنی؟ من ک افسرده بودم ۲۱سالگیم احساس پیری میکردم

اخ گفتی اره اره دقیقا اوایل ک حالم خراب بود حس میکردم پیرشدم و اینده خیلی سریع داره میرسه الان خوب شدی؟؟؟

درکل چون سرو مغزم تحمل بعضی حرفاو رفتارای نادرست رو نداره الان تنها زندگی میکنم با دخترم

اوایل حس پیری داشتم ولی الان ک ۲۳روزه قرص میخورم اون افکار رفته ولی الان فقط نشخوار فکریم رو کلمات هست از کلمه ها خوشم نمیاد و از کتابام بدم میاد 

تقریبا از تو مرداد ماه بود که یه شوک عاطفی شدید تو خواب برام اتفاق افتاد و به شدت هول کردم و ترسیدم ...

ان شاءالله خوب میشی بهش فکرنکن ب چیزایی ک احساس خوبی بهت میده فکرکن

امضام 

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.