2777
2789

خواهری دارم بشدت زیبا و خوش هیکل بخدا تک 

تحصیلات عالی در یک رشته خوب 

اخلاق و ادب ۲۰ 

اما از بخت بدش اومد با یه فرد اشتباه عروسی کرد ک معتاد بود و بیکار و خییییلیم اذیتش کردن با خانوادش  آخرشم جداشد 

بچه نداره خودشم ۲۵سالشه 

حدودا ۸ماهه با یه پسر آشنا شده توی اینستا و از قضا فامیله دوره و همو نمیشناختن اوایل ولی الان چرا 

پسره ام نامزدی ناموفق داشته ماشین و خونه نداره پدر نداره و خودش سرپرسته مادرش و خواهر مجردشه و املاک داره...کل سرمایش همون املاکه ک زده مثلا 

بعد قیافشم کاملااااا معمولی تحصیلات دیپلم و اخلاق بشدت قهر قهرو و لجباز و مرد سالار 

حالا اینا به کنار مرتب با خواهرم دعوا داره ک چرا راضی ب رابطه جنسی باهام نمیشی منم نیاز دارم و نیاز هر رابطس

و همش قهرن و کات فک کنم این چندماه فقط ۲ماهش آشتی بودن

تاحالا همو ندیدن از نزدیک چون شهرامون یکم دوره 

پسره شب قبل مجنون خواهرمه فرداش میشه یه ادم دیگه!!!!!!

میخوام نظراتتونو بدونم

خواهرمم وابستش شده!!!

با چه عقلی ادامه میده 

مجنونه خواهرت ؟؟

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این پسر احتمالا برای رابطه وارد این ارتباط شده. بگو خواهرت خیلی خیلی حواسشو‌ جمع کنه زود دل نبنده. وقتی همو ندیدن واقعا پسر با چه‌ رویی رابطه میخواد؟ اصصصصلا اعتماد نکنید بهش

اولا که این پسر حتما مادر و خواهرش تو زندگیش خیلی دخالت میکنن چون سرپرستشونه پسری که انقد زود رابطه بخواد قابل اعتماد نیست معلوم نیس ازدواجی باشه احتمالا دوقطبیه مر قهر قهرو بدرد نمیخوره. دلایل بهم خوردن نامزدیش هم باید بدونی

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

لطفا دلایلشو واضح بگید بخونه احمقه

این اقا اول اینکه مرد سالاره 

حتی اگر بتونه بزور همسر خوبی بشه که نمیشه بعدن اگر دختر دار بشه پدر اون دختر رو در میاره 

دوم اینکه از لحاظ مالی استیبل نیست 

سوم ایشون ذر حال حاضر هرج دو نفر دیگه رو داره میده واقعن الان شرایط ازدواج نداره 

سوم قهر قرو بودنشه 

یه پا خانومه ایشونو فقط باید گرفت 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

ببین شک نکن اون فهمیده این مطلقه هستش میگه رابطه برقرار میکنم راحت حالا تاهروقت بعد که بادس خوابید میگه نشد ونمیشه ومامانم قبول نمیکنه وتواگه خوب بودی بامن قبل ازدواج رابطه س ک س نمیذاشتی وبعدشم میگه خوش گذشت وبای بعد خواهرشمابمونه باهزارحسرت