2777
2789

خیلی نگرانم

یکی از آشناها گرفته  منم نمیدونستم حواسم نبود 

چندروزه کنار هم هستیم 

میگم نگرفته باشم 

بچم مشکل پیدا کنه😢😢😢

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

خیلی نگرانم تو ماه هشتم😢

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

ای خدا یکی نیست منو از نگرانی  دربیاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شدت برای خانم باردار خطرناکهدیگه نزدیکش نشو،من شنیدم آبله باعث کوری هم میشهانشااله که چیزی نمیشه

😢😢😢😢

سلام عزيزم 

اول از همه بارداریتونو تبریک میگم 🌹

من دوساله ازدواج کردم و متاسفانه همسرم مشکل شدید اسپرم داره تحرک، تعداد و.... 

شما همسرتون تحت نظر کدوم دکتر بودن؟ 

من ویزیت آنلاین پیش علیرضا رضایی برای همسرم گرفتم ی سری دارو نوشتن و گفتن بعد مصرف داروها دوماهه دیگه مراجعه کنیم

شما پیش کی رفتین؟