2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم عین توعه حسم .

مامانم بشدت بهم حس ناکافی بودن داده تو این مدت 

پرستاری رشته ایه که خودم واقعا دوسش دارم اما مامانم هی میگه تو قرار بود پزشک بشی

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

منم عین توعه حسم .مامانم بشدت بهم حس ناکافی بودن داده تو این مدت پرستاری رشته ایه که خودم واقعا دوسش ...

انگار اصلا رشته حسابش نمیکنن خونوادم 

جوری که خودم حس میکنم بعضی وقتا رفتم از این رشته های الکی دارم میخونم خیلی حسشون روم تاثیر میذاره

Not Now maybe  Later
یکی نمیکنم میدونم اون دکتراست این کارشناسی و فلان میگم ارزش داره ببخیالش شم

مگه الان داروسازی میخونی؟؟ 

صرفا بخاط اینه که علاقه نداری یا بحث پولشه

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
منم عین توعه حسم .مامانم بشدت بهم حس ناکافی بودن داده تو این مدت پرستاری رشته ایه که خودم واقعا دوسش ...

الان بشدت رو خودم متمرکزم دوست دارم تو این چیزی که الان هستم موفق ترین باشم حرف بقیه هم هیچ برام مهم نیست 

حتما خدا چیزی خواسته برام بهترازون

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

مگه الان داروسازی میخونی؟؟ صرفا بخاط اینه که علاقه نداری یا بحث پولشه

دارو نمیخونم خونوادم دوست داشتن بخونم 

بخاطر جایگاه و مدرک و همه برتریش 

Not Now maybe  Later
انگار اصلا رشته حسابش نمیکنن خونوادم جوری که خودم حس میکنم بعضی وقتا رفتم از این رشته های الکی دارم ...

خودت دوست نداری هوشبری رو؟

درکل جای پیشرفتش زیاده فقط کافیه علاقه داشته باشی

الان دوتا از دوستام پشت موندن ارزوشون بود هوشبریو  اتاق عمل و پرستاری بیارن دختر 

خودت دوست نداری هوشبری رو؟درکل جای پیشرفتش زیاده فقط کافیه علاقه داشته باشیالان دوتا از دوستام پشت م ...

خودم اوایل دوست نداشتم ولی الآن واقعا علاقه پیدا کردم خونوادم میگن تو میخواستی دکتر شی یا دختر عمه ام که پزشکی میخونه حس میکنم خیلی برتر از من میدونن از لحاظ رشته  و اینا کلا متوجه میشم

Not Now maybe  Later

علاقت از همه چی مهم تره 

هوشبری بازار کارشم که خوبه 

کم کم توش پیشرفت میکنی ولی اگه واقعا علاقه و ارزوی خودت رشته دیگه ایه نمیدونم 

اگه بخوای کنکور بدی باید انصراف بدی از دانشگاه 

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
علاقت از همه چی مهم تره هوشبری بازار کارشم که خوبه کم کم توش پیشرفت میکنی ولی اگه واقعا علاقه و ارزو ...

قصد انصراف ک اصلا ندارم توان و کشش ندارم دیگه 

خودم با رشتم اوکیم ولی با حرف سون دلسردمیشم

Not Now maybe  Later