2777
2789

چجور دلداریش بدم؟

اول درخواست داد به دختره  دختره قبول نکرد بعد چند سال دختره برگشت و درخواست کرد که  دوستم  رو میخاد ولی دوستم لج کرد  قبول نکرد هر چه دختره التماس کرد  تو کتش نرفت حالا دختره رفته ازدواج کرده این حالش بد شدهه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی حس بعدش مزخرفه حق میدم به رفیقت 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
ولی اگه عاشقش بود باید لجبازی نمیکرد

دیگه گاهی ادم میخواد ناز کنه یا سربار اول که رد شد اونم لج کنه مشخصه بار اولم بهش برخورده خیلی 

وفکرم نمی‌کرد بااون همه التماس دختره بره اونم چه رفتنی ازدواج

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
پسره بیشتر مقصره

دختره هم میخواستش ردش نمی‌کرد بره دوراشو بزنه بعد بیاد

تازه بعدشم سریع ازدواج کنه

شاید حسش مزخرف باشه الان رفیقت ولی بهتر قبول نکرد هیچ کدوم اینجا عاشق نبودن

دختره هم میخواستش ردش نمی‌کرد بره دوراشو بزنه بعد بیادتازه بعدشم سریع ازدواج کنهشاید حسش مزخرف باشه ...

خب اون‌موقع  دختره مذهبی بود و تو فاز اینا نبود و سنشونم کم بود ولی حالا هردوشون عاقل بودن