2777
2789

من درد سینه دارم الان فهمیدم شاید به خوردن ماکارونی ربط داره.. 

ماه قبل ماکارونی پختم بافتش مثل قبلا ها نبود وای گفتم شاید من زیاد پختم و خوردم :/

و الان دارم حساب میکنم یه هفته بعد اون درد های سینم شروع شده و من دقت نکردم الان تقریبا یه ماهه درد سینه دارم ، اول درد سینه چپم شروع شد طوری که نمی تونم راحت بخوابم و الان چند روزه درد سینه راستم هم بهش اضافه شده 

قبلا سابقه نداشته اینجوری درد بگیره فقط قبل پریود یکی دو روز درد می گرفت .. 

عرضم به حضورتون من ماکارونی رو تو یخچال نذاشته بودم چون دمای آشپزخونه عادی بود روز بعدش نخوردیم مبل مون نکشید  ، و روز بعدترش خواستم دور بندازم ، دو روز رو اجاق گاز مونده بود ، وقتی سر قابلمه رو برداشتم یه ماکارونی عادی ندیدم

روی ماکارونی یچیزی گرفته بود مثل پشمک نارنجی یه بوی زحم عمیق ازش بلند شد رسمااااا سم خالصص شده بود ... خیلی هم ترسیدم تابحال چیز اینجوریییی ندیده بودم 

بنظرتون ممکنه از اون باشه 🥲؟؟

برای من همه فصل ها یه رنگی یه ، پاییز 🍁🍂🍂🍃❄️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه دیگه حتی اگه مسمومیت هم بود نهایت دو سه روزه خوب میشدی ربطی نداره

عزیزم درسته مسموم نشدم ولی ماکارونی مثل قبلا نبود 

من بعد پخت خوردم و بعدش نخوردم دیگه دور انداختم 

برای من همه فصل ها یه رنگی یه ، پاییز 🍁🍂🍂🍃❄️