2777
2789
عنوان

تربیت دوقلوها

| مشاهده متن کامل بحث + 20308 بازدید | 63 پست
والله با یه نفر که این قضایا رو خوب می فهمه صحبت کردم... فوق پرستاری داره... میگه که علتش کم خونی نیست!

نمی دونم.. امروز بی خیال بودم یعنی دو روزه... یه ذره بهش ور میرن بعد رها میکنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بازم اومدم
من خدا رو شکر خیلی مشکلی باهاشون ندارم یعنی وقتی تو خونه ام ولی وقتی میبرمشونن بیرون هی خودم لعنت میکنم ولی خب ونا هم بی تقصیرن با این خونه های یه وجبی ما خب چیکار میشه کرد

من الان چند ماهی میشه که به لطف خدا از پوشک گرفتمشون و غذا هم میخورن و شیر پاستوریزه هم همینطور و من چند شبه که از پوشک شبانه هم گرفتمشون و یه کمی درگیرم و از اینکه شیر رو تو تخت هم بخورن هم دارم ترکشون میدم
خب اینا تقریبا توضیحات کامله زندگی من و پسراست اگه کسی سوالی راجع به این موردها داشت بگه اگه بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم

فقط همیشه سعی کنید قوی باشید بچه ها مخصوصا اگه دو قلو هم باشند وقتی ناتوانی ادم رو هم ببینند حسابی جولون میدن ما باید بتونیم از پس اشون بر بیاییم.
تقویم 90 برای بچه ها در طرحهای مختلف 4 فصل دیواری/پوستری/12 ماهه دیواری
به تازگی هم تقویم رومیزی کوذک رو قرار دادم ملاحظه بفرمایید.

http://taghvim1390.persianblog.ir

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=68282&PageNumber=2
الهم عجل لولیک الفرج
سلام من هم مادر یه دو قلوی شیطون و ملوس به نام سینا و سارینا هستم 11 ماهه . یه سوال دارم که امیدوارم مادرهای با تجربه بتونن کمکم کنن متاسفانه به علت مشکلاتی که اوائل زایمان برای دخترم پیش اومد نتونستم سینا رو ختنه کنم الان تصمیم گرفتم که نوبت عمل بگیرم براش به نظر شما الان اذیت نمیشه چون تازه داره راه میره واین که از چه روشی استفاده کنم بهتره؟از بیهوشی استفاده میشه یا بی حسی ؟ مراقبتهای بعدش چی هست؟ خیلی شد سوالام شرمنده منتظر جواب دوستای خوبم هستم دوستتون دارم بوووس
سلام
دوقولوهای 3ساله من اسمشون صبا و ثنا
دارم از دستشون به مرز جنون میرسم.قبلا با هم خوب بودن اما الان مدام با هم درگیر میشن .اصلا سر سازش با همو ندارن
نمیدونم چیکار کنم،؟؟؟؟؟؟؟؟
هوای دو نفره داشتن -نه ابر می خواهد نه باران-کافیست حواسمان به هم باشد!
2810