2777
2789
عنوان

تربیت دوقلوها

20308 بازدید | 63 پست
دوستان دوقلو دار ،و البته غیر دوقلو دار صاحب نظر، همونطوری که میدونین تربیت دوقلو با یه قلو واقعا متفاوته. مشکلاتی سر راه هست، مزایا و معایبی توی دوقلو داشتن هست که واقعا یه قلوئی ها تجربه اش نمیکنن.

دوست دارم اینجا تجربیاتمون رو برای هم بگیم.

اگه واقعا کسی نظر کارشناسانه داره ما رو بی نصیب نذاره.

واقعا یه موقع هائی کم میاریم. فریاد میکشیم سرشون. گاهی اونقدر دلمون میخواد محکم بغلشون کنیم که... متاسفانه جا برای دو تا نداریم همزمان.

امیدوارم خیلی علمی و با کمک شماها تجربی پیش بریم.

عالماش بسم الله
عاملاش خوش اومدین
.
.
.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوقلو داران عزیز ومحترم از جمله خودم
امیدوارم در تمامی مراحل تعلیم و تربیت دو قلوهلیمان موفق و موید باشیم
خواستم بگم که من نظری ندارم هههههههههههههههههههههههه
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حانیه من یک دقیقه از حنانه بزرگتره و وزنش هم بیشتره
حانیه تو دعواهاشون اول سعی می کنه با گاز گرفتن حریف رو از میدون به در کنه و اگه موفق نشه ول می کنه که اکثرا برای پیشگیری از اسیب بیشتر به حنانه من وارد میدون می شم و حنانه هم تا اون وسیله رو بدست نیاره کوتاه بیا نیست مگر اینکه عین عین همون وسیله رو به حنانه بدم در غیر اینصورت از دست حانیه می گیره و من هم حانیه رو می برم ارومش می کنم و با یه چیز دیگه ای سرگرمش می کنم
اگه از لباس حانیه تعریف کنم که چه لباس خوشگلی پوشیدی
حنانه هم سریع لباسشو نشونم میده تا ازش تعریف کنم و گاهی اصرار میکنه که عین لباس حانیه تنش کنم
آفرین .من یه مامان کچل هستم از بس که دوقلوهامو تربیت کردم.
هلیای من از پریا دو دقیقه کوچیکتره ولی تازگیا پریا رو می زنه.صحنه دوییدن هلیا دنبال پریا تو این چند وقت اخیر خیلی برام تکراری شده. من حس می کنم هلیا می خواد بفهمه آیا ما به پریا بیشتر اهمیت می دیم یا نه؟ یا اینکه از طرف خودش مطمئن شده ما بیشتر به پریا محل می ذاریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با اینکه من خیلی رو این موضوع دقت می کنم
راه حل من اینه که :
وقتی آبجیشو می زنه یا گاز می گیره می ندازمش تو یه اتاق دیگه حدودا 1 دقیقه یا کمتر یه مدت کوتاه نیم ساعته جواب میده بعدش دوباره روز از نو....
آها فکر نکنین بی سر صدا ها کلی داد می زنم می دونم این کارو نباید بکنم ولی اعصاب نمی ذارن برام خب
حنا زرنگ اینجا قراره راه حل ارائه بدیا گفته باشم هر وقت شما گفتین چی کار می کنین منم بقیه شو می گم فکر نکنین مفتیه
یه راه حل دیگه که از همین سایت مفییییییییییییییییییییییییییید یاد گرفتم اینه:
وقتی دارن نزدیک هم می شن برا دعوا می گم واااااااااااای می خواد آبجیشو بوس کنه بعد نی نی هام تحت تاثیر قرار می گیرن همو بوس می کنن.
قربون خودم برم با این راه حلام .بوس برای خودم
سلام مامانیای دوقلو ............ تاپیک جدید مبارکککککککککککککککککککک

ایشالله که کلی مطالب خوب از تون یاد میگریم ......... من فعلا یکیشون تو دلم خیلی شیطونی میکنه ولی اونیکی اصلا دو روز یه بارم تکون نمیخوره دیگه ببخشید مال من دنیا نیومدن خواستم یه حرفی زده باشم ههههههههههه
میخواستم بدونم دوقلوها هم به همدیگه حسادت میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد من تو یه کتابی خوندم که نوشته بود حتی وقتی دوقلو ها با هم دعواشون میشه مگه اینکه واقعا یکیشون در خطر باشه وگرنه نباید دخالت کرد ......... واگه بخوای یکیشون رو تنبیه کنی انگار که دوتاییشون رو تنبیه کردی هردو ناراحت میشن!!!!!!!!!!!!!!!!!
کار شماها که دختر دارین سخت تره. دخترها به تعریف تمجید خیلی اهمیت میدن.

به نظر من عینننننننننننننن جمله ای که به اون دخترتون گفتین رو به اون یکی نگین. بذارین تعریفتون رو بشنون... اما با جملات متفاوت.

حسادت هم ...... مگه خودمون آتیشش رو روشن کنیم.

مثلا باید تموم تلاشمون رو بکنیم که حس نکنن فرق قائلیم.

یادمه یه بار حنا گفته بود که به جای گاز بچه ها رو تشویق به قلقلک میکنه.

خوب محمد حسیننننننننننننن پاهای باباش رو اونقده قلقلک میده که نگو. بنده خدا خوابه... خسته است.

خودم پای نتم... میاد پاهام رو قلقلک میده.

کاش قلقلک بوددددددد... درد میاد.

بعد میاد با دستش فرو میکنه تو دل محمد هادی به بهانه قلقلک.

این عادتش هم وقتیه که دارم محمد هادی رو عوض میکنم و دستم بنده.

2810