2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عنوان سکی که خیلی ادم حسودیه میگم فقط مشغله ذهنیه که میتونی راحتت کنه خودمم قبلا نثل تو بودم ولی الان هم سر کار میرم هم مدرسه اصلا فرصت حسودی کردن ندارم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
وقتی به این درک برسی که تو نیازی به توجه و تایید دیگران نداری این مشکلت هم حل میشه

چطوری به این نتیجه برسم؟

یمدت خوب میشما بعد دوباره اینطوری میشم اهههه اعصابم خورده😭😭

I'm just girl 🎀
به عنوان سکی که خیلی ادم حسودیه میگم فقط مشغله ذهنیه که میتونی راحتت کنه خودمم قبلا نثل تو بودم ولی ...

وای دقیقا باید بزنم از این خونه بیرون یه چیزی باید پیدا کنم هرچیی فقط بزنممم بیرون

I'm just girl 🎀
من ک میگم دنیا دوروزه یه روزشم گذروندم ب ...مم که بخوان توجه کنن یا نکنن یا من بخوام بخاطر اینا غصه ...

یه مدت همینطوری میشم اصلا برام مهم نیست هیچی بعد دوبارهههه اینجوری میشم

I'm just girl 🎀
وای دقیقا باید بزنم از این خونه بیرون یه چیزی باید پیدا کنم هرچیی فقط بزنممم بیرون

تنها راهشه برو کلاسی جاییی هرکاری میکنی بکن حسادت خودتو از درون نابود میکنه

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون