2777
2789
عنوان

اسلیو و بای پس

55 بازدید | 13 پست

سلام خوبین؟!

لطفن لطفن فقط اونایی که خودشون عمل کردن بیان از تجربه اشون بگن و اینکه راضین یا نه!

اونایی مه عنل نکردین نیاین بکین خوب نیست😬

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۶ سالگی اسلیو کردم الان ۲۰ سالمه راضی ام پیش دکتر کرم الله طولابی، هیچ مشکلیم پیش نمیاد فقط رعایت ب ...

ممنون

من همه کارامو‌کردم، فقط موحده وقت عمل بگیرم ، دلگرمی میخوام🤪

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
فقط پیش هر دکتری نرو تنها چیزی که تاکید میکنم بهت همینه

میخوام پیش حامد قلی زاده عمل کنم مریضاش راضی بودن، اکثر مریضاشم یکی از اقوامشون قبلش با دکتر عمل داشت، دیده بودن‌ کارشخوبه اومده بودن

دو سه بار رفتم مطب و‌ مریضاشو دیدم احتمالن بای پس کنم

میخوام پیش حامد قلی زاده عمل کنم مریضاش راضی بودن، اکثر مریضاشم یکی از اقوامشون قبلش با دکتر عمل داش ...

بای پس خیلی خطر داره دکتر من دکتر طولابی اولین کسیه که اسلیو رو اورده ایران و وقتی داشتم ازش راجب خالم مشورت میگرفتم میگفت بای پس خیلی خطرناکه و من پیشنهادش نه تنها نمیکنم بلکه مریضامو بای پس نمیکنم و میگم خودکشیه انقدر که درصد خطرش بالاست و فقط کسایی که مشکل معده دارن و نمیشه اسلیو کنن رو بای پس میکنم، خاله خودم به حرف دکتر گوش نکرد بای پس کرد الان پشیمونه بشدت ، نمیتونه چیزی بخوره و خیلی اذیته ۶ ماهی هس عمل کرده.

باز هرجور صلاح میدونی

بای پس خیلی خطر داره دکتر من دکتر طولابی اولین کسیه که اسلیو رو اورده ایران و وقتی داشتم ازش راجب خا ...

آخه من خیلی ریزه خوارم

التهاب معده مزمن هم دارم

زخم اثنی عشر هم دارم

حالا باز مشورت نهایی واسه تاریخ عمل برم ببینم صلاح دکترم چیه

آخه من خیلی ریزه خوارمالتهاب معده مزمن هم دارمزخم اثنی عشر هم دارمحالا باز مشورت نهایی واسه تاریخ عم ...

با توجه با چیزایی که میگی و صحبت دکتر خودم بای پس برات خطر داره. بعضی دکترا به قول دکتر خودم دنبال پولن اصلا مهم نیس براشون سلامت بیمار... از من میشنوی دکترتو عوض کن با توجه به مشکلاتت خطر داره برات...

با توجه با چیزایی که میگی و صحبت دکتر خودم بای پس برات خطر داره. بعضی دکترا به قول دکتر خودم دنبال پ ...

دکترم قبول نمیکرد منو‌عمل کنه میگفت اصلن‌کیس عمل نیستی 

اضافه وزنت زیاد نیست

ولی موافقم باهات 

حالا بامدارکم (منظورم آزمایش و‌سونو و‌آندوسکپی و‌مشاوره های دکترای دیگه که پرونده ام‌کامل شده هست) پیش ۲-۳ تا دکتر دیگه میرم‌واسه‌نوعدعمل مشاوره بگیرم

شاید یهو‌دکتر دیگه به دلم‌نشیت و‌با اون عمل کردم

با توجه با چیزایی که میگی و صحبت دکتر خودم بای پس برات خطر داره. بعضی دکترا به قول دکتر خودم دنبال پ ...

ببخش وقتتو‌میگیرم، با اسلیو بعد ۴ سال برگشت وزن نداشتی؟!

ببخش وقتتو‌میگیرم، با اسلیو بعد ۴ سال برگشت وزن نداشتی؟!

نه اصلا من حتی جراحی کمر برام پیش اومد و نتونستم برم باشگاه با این حال وزنم ۷۰ موند و اوکیه همش به مراعات خودته

نه اصلا من حتی جراحی کمر برام پیش اومد و نتونستم برم باشگاه با این حال وزنم ۷۰ موند و اوکیه همش به م ...

ایشالا همیشهدسلامت و‌خوش هیکل و‌زیبا باشی، مرسی که وقت گذاشتی و‌دلگرمی دادی بهم❤️