2777
2789

ماجراشو تو تایپک قبلیم گفتم 

ممنون میشم راهنمایم کنید و بگید که در جوابش چی بگم 

من نمیخواستم اینجوری بشه حالا در جوابش چی بگم

البته گفتید دختران دوقلو نه خواهر 

هیچی شما توضیحات رو بهشون دادی دیگه ایشون انگار زیادی حساسه که برای معلم خوب نیست فدا سرتون 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهراتن یا دختراتن😅

ولش کن اونم ناخواسته دچار سوتفاهم شده

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

بنظرم بهتربن جواب بهش سکوت هست . چون اگه ادامه بدی موقع مدرسه با بچه ها لج میشه و به خواهرات کنایه میزنه تو کلاس و مسخرشون میکنه .

اگه هم  مهربونانه جوابش رو بدی  یعنی که  کوتاه اومدی. 

نمیدونم والا 

شاید من بودم نهایتش مینوشتم :خیلیم عالی

...🥀🍂

من بودم کوتاه میومدم چون این معلم معلومه بعدا با بچه ها لج می کنه

به نظرم عذر خواهی کن و بگو منظورتو بد رسوندی و می خواستی راجع به بچه ها فکر بد نکنه

با آدم بی شخصیت هرچی کمتر بحث کنی بهتره

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بگو خب شاید من بد متوجه شدم و منظورتون به من نبوده ولی چون فورا بعد از ویس من اینو نوشتین هر کس دیگه ای هم جای من بود همین فکر رو می کرد 

ولی بهر حال فکر نمی‌کنم جمله اخرتون صورت خوشایندی داشته باشه. شما بهتر از من می دونید که معلم هستین و جسارتا وظیفتونه با خواهرهای من هم کار کنید حتی اگر من نخوام باهاشون کار کنید  

علی یارتون

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند