2777
2789
عنوان

دکترای روانشناسی به درد نمیخوره

155 بازدید | 17 پست

قبول دارین؟این مجردهایی که به خودشون زحمت میدن دکترای روانشناسی میخونن الکی عمرشون تلف میشه

مدرک دکترا به درد نمیخوره 

برد با  خودمون هست.ارشد گرفتیم.شوهر کردیم.شغلم داریم

بچه هم داریم

این مجردام یه دکترای مسخره میخونن و سنشون بالا میره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب همه که هدفشون ازدواج نیست. بعضیا از تحصیل لذت می‌برن.

در ضمن شما رو یادمه و تنها دلیل این همه پیگیری اون دوستتون که داره دکترای روانشناسی می‌خونه رو این میدونم که بهش حسادت می‌کنید به هر دلیلی. وگرنه دلیلی ندارد پونصد سال براش تاپیک بزنید

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خب شما برو به شوهر و بچت برس ، سرتو هم از زندگی دخترای مجردی که دارن دکتری میخونن و سنشون رفته بالا بیرون بکش

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

یکی علاقه داره ادامه میده

یکی هم نه شوهر میکنه 

نمیشه اهداف کسی رو مسخره کرد

چ بسا از نظر من اون دکتر روانشناس موفق تره

ازدواجم به وقتش با یکی همسطح خودش میکنه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

از تاپیکت برداشت کردم خودت نتونستی دکتری بگیری حسادت کردی شاید برداشتم اشتباهه اما تاپیکت این وایبو ...

دقیقا همینه. دو سه ماهه همین تاپیکو داره به شکلای مختلف تکرار میکنه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻