یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کتایون روز عروسیش قبل از عقد شوهرش تصادف میکنه و میمیره اینم قصاص میخواد،ولی وکیل طرف ،شاهدارو میخره و ...،خونواده ی پسره رضایت میدن
وکیل کتایون هم آش نخورده و دهن سوخته، کتایون از چشم وکیلش ملکا میبینه و میاد از ملکا انتقام میگیره
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
این همون وکیلس که شاهدارو میخره،بعد از پایان پرونده میره با ملکا ازدواج میکنه،
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اهااااااا چرا با ملکا ازدواجکرد؟قصدی داره؟ چون مشخصه ک دروغگویه کی زد ب نامزد کتایون؟
یه پسری غیر عمد زد بهش،
نه قصدی نداره واقعا عاشق شد