2777
2789
عنوان

خانوما توی حاملگی چه طوری تونستین آرایش نکنین😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 99 پست

شلوار لی بارداری هست .کفشم اسپورت بپوش ..رژم بدون سرب بزن ..رنگ مو هم میشه بدون امونیاک 

اابته منم اصلا ارایش نکردم فقط واسه عروسی داداشم رنگ کردم و ارایشگاه رفتم ..

مادر شدن سختی داره چالش داره اینا چیزی نیستن

خانومی من پرستارم اینا رو توی واحد های دانشگامونم خوندم یعنی چرت و پرت نیس اما اکثر مردم نمیدونن

باز ی پرستار پیدا شد فاز پرفسور سمیعی برداشت

این همه آدم در جهان دارن تو بارداریشون آرایش میکنن هیچی هم نشده ب بچه هاشون

دیگه سرب وسایل آرایش ک از سرب هوای تهران بیشتر نیست پس خودتم تو خونه حبس کن تا آخر بارداری

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا چ ربطی داشت لوازم ارایشی زمان قدیم البته ن الانیا ک کلی نظارت روشون هست اگرم استفاده زیاد میکرد ن ...

منم خودم گفتم ک آرایش کن خبری نیس خودمم انجام دادم و خداروشکر چیزی نشده 

ولی طبق گفته و شنیده یک نفری ک از فامیل شون این اتفاق براش افتاده بوده دارم میگم بله همچین اتفاقی افتاده 

حالا بگو مگه هوای خود خونه از کجا میاد؟؟؟غیر از اینه از بیرون میاد داخل؟؟؟

همون بخدا😒

بعضیام اداشون زیاده

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

خیلی زنا از خودگذشتن که اجازه میدن باردار بشن، خیلی همه قسمتاش سخته، بعدشم که بزرگ کردن بچه و دردسرهاش خدا قوت میگم به همه مامانا 

ولی خودم هرگز نمی‌خوام بچه دار بشم، تحمل سختی هاشو اصلا ندارم، به قدر کافی تو زندگیم کشیدم

نگیر من رفتم آزمایش های غربالگری اولی مشکوک دومی مشکل تهرانم فرستاده شد اینقدر گریه پیگیری سونو گرون ...

آره عمه خودم بچش رو می‌گفت تو سونو 

مغزش مشکل داره نمی دونم معلوله یه چیزای می گفتن و دستور سقط داد 

اینم سقط نکرد می گفت باور نمی کنم چهار پنج تا بچه آوردم همچین چیزی ندیدم 

خلاصه دنیا اومد الان کلاس دومه 

ماشاالله خیلی هم زرنگه 

معجزه شکر گزاری...

غربالگری اول منم ریسک پرخطر زدن سلفری دادم ۵ روز دیگه جوابش میادزندگیم شده جهنم شب و روزم گریه‌اس

همش چرته اصلا زندگی به کام خودت تلخ نکن اول ببین مشکل از کجاست درموردش تحقیق کن اگه ظاهری پیداست یه سونو رنگی درجه یک برو من یکو نیم رفتم سونو رنگی درجه یک سرتا پا دخترم نشون داد سالم بود الانم خداروشکر سالمه سالمه برامن گفته بود رو نخاعش یه توده هس عکس هاشو دارم کل ستون فقرات درست درست بود مامانمم بهش گفتن بچت مشکل داره هیچ پیگیری نکرد چون اگه می‌کرد هم تایم سقط گذشته بود دلو داد به خدا دنیا اومد بچش سالم بود چندین چند نفر دیدم چندماه قبل خودم زن همکار شوهرمم بنده خدا همینطور بود همش دروغه فقط اوتیسم نباشه همین 

غربالگری اول منم ریسک پرخطر زدن سلفری دادم ۵ روز دیگه جوابش میادزندگیم شده جهنم شب و روزم گریه‌اس

من همه ی این روزا رو گذروندم

اون روزها بقیه که تجربه سلفری داشتن بهم میگفتن غصه نخور ما هم این روزا رو گذروندیم و اخرش که جواب اومد بچمون سالم بود،فقط اون همه استرس و غصه وارد کردیم به خودمون و بچمون

من گوش ندادم و هی غصه خوردم و گریه کردم تا اخر جوابش اومد و بچم سالم بود و ۶ روز دیگه بدنیا میاد به امید خدا

حالا تو اشتباه منو تکرار نکن،غصه نخور استرس نداشته باش مطمئن باش بچت سالمه شک نداشته باش

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
منم خودم گفتم ک آرایش کن خبری نیس خودمم انجام دادم و خداروشکر چیزی نشده ولی طبق گفته و شنیده یک نفری ...

میشه کاربریشو بزاری ازش بپرسم اخه واقعا شاخ درمیاره احتمالا قرص سایتوتک تو ارایشیاش ریخته بودن😂😂😂

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حوصله بحث با شمارو ندارم اگر بهت برخورد سعی کن بخودت نگیری البته این ک کسی رو لایق بحثم نمیدونم هم شاید بی تاثیر نباشه پس ریپلای ممنوع ممنون.اقایون درخواست ندن چون برخورد میشه

همون بخدا😒بعضیام اداشون زیاده

من باردار بودم نهایت هوس کردنم بستنی بود یا معجون🤦😅

بعد جاریم از خانواده داغوووونننن که میگفتن یه زن خ... بوده و برادر شوهر آب توبه سرش ریخته و بدون حضور خانواده عقد کرده بود ویارش فسنجون مرغابی بود😏🤣

آره عمه خودم بچش رو می‌گفت تو سونو مغزش مشکل داره نمی دونم معلوله یه چیزای می گفتن و دستور سقط داد ا ...

خوشبختانه همون بچه ها باهوش تر از بقیه بچه ها هستن به چشم چندین مورد دیدم اصلا میگم برام یقین شده هاااا هر بچه باهوش تری ارر میده و مطمئنم یا واقعا کار خود منافقین یا واقعا دستگاه ها قدیمی توانایی شناسایی جنین باهوش ندارن