2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میتونیم تو هر جایگاهی که هستیم ،کارمون رو به درستی و به بهترین شکل انجام بدیم.

سعی کنیم انسانیت خودمون رو حفظ کنیم

و خُذ بقلبی اِلی مراشدی . دلم را به نقطه ای که خیر من در آن است متوجه ساز ❣ ارشد بالینی کودک و نوجوان.

ترک گناه نگاه نکردن به حرام ..

خدمت به پدر و مادر 

و یه چیز مهم که فراموشش میکنن اکثرا سعی کنین در مورد دین اسلام اطلاعات کسب کنین تا بتونین اگر کسی در موردش شبهه یعنی مثلا اسلام به زنا ظلم کرده و.. جواب بدین 

ترک غیبت خیلی مهمه 

دوست گلم بهت پشنهاد میکنم کتاب سه دقیقه در قیامت در آغوش نور و سخنرانی های استاد پناهیان رو گوش بدین ❤️

🌺 سلام دوست من

☺️ شما که دلـــــ❤️ـــــت امام زمانیه چرا توی جمع ما نیستی ؟

🌱چند وقتی هست عضو کانال خادمان امـام زمان هســـتم، یک‌ خـــانواده بــزرگ مهدوی تشکیل دادیم و هر روز صبح بین الطلوعین از حرم امام رضـا عــلیه‌السلام با آقــا امام زمان عــــجل الله فـرجه دست جمعی عهد میبندیم که زمینه ساز ظهور آقا باشیم

🙏 یک سری بزن حتما خوشت میاد این آدرس کانال‌هاشون 

پیام رسان ایتا 👇

https://eitaa.com/khademan_emamezaman

پیام رسان روبیکا 👇

https://rubika.ir/khademan_emamezaman

این هم آدرس سایتشونه👇

https://shamim313.com

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
کار فرهنگی چی

اگه دوست داری خرج کنی سشنبه های امام زمانی،مردم از هر شهری میان قم تو راه جمکران در حد توانشون کمک میکنن مثلا یکی چایی میده،یکی نون و پنیر،فلافل و‌...خلاصه موکب های کوچولو میزنن

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

زیارت عاشورا به نیابت از امام زمان و سوره آل یاسین بخون خیلی خیلی قشنگه همش راجب امام زمان هست یه جاشو خیلی دوست دارم میگه سلام بر تویی که در آمدنت هیچ گونه شکی نیست و در آخر هربار بخاطر امام زمان گناه نکنی از همه وقت بیشتر خوشحال میشه به نظرم

دیگه کاری ازدست ما برنمیاد ماشالله اینقد جامعه خراب شده که حتی با دعا هم ظهور نمی کنه

چقدر ناامید دوست عزیز.

الان وقت خودسازیه تا اینکه بتونیم در دولت کریمه امام زمان یاری برسونیم

خودمون رو کنار بکشیم و کاری برای ارتقاء خودمون و هم نوع هامون انجام ندهیم ،ضرر میکنیم

و خُذ بقلبی اِلی مراشدی . دلم را به نقطه ای که خیر من در آن است متوجه ساز ❣ ارشد بالینی کودک و نوجوان.
چقدر ناامید دوست عزیز.الان وقت خودسازیه تا اینکه بتونیم در دولت کریمه امام زمان یاری برسونیمخودمون ر ...

خوب باید همه تلاش کنن تنها بادعای من امام زمان که نمیاد بعدشم تاخدا نخاد امکان نداره که ظهور کنه

خدایا خودت کمک کن 

✍️  در لحظات پایانیِ انتظاریم برای ورود به دولت کریمه و هر چه به لحظه باشکوه ظهور نزدیک‌تر می‌شویم، حملات شیاطین جنی و انسی و امواج فتنه ها و شک و تردیدها شدت گرفته، غربال ها سخت و سخت‌تر می شود و صفوف حق و باطل شفاف و شفاف‌تر!

• و ما اکنون در مقطعی از زمان هستیم که دشمن با تمام  قوای خود برای نابودی حق، سرمایه گذاری می‌کند و با جنگ شناختی و تهاجم فرهنگی، عقاید و افکار را نشانه می‌رود!

• این آخرین صحنه از نبرد تمدن‌هاست و ما  «مردمان آخرالزمانیم» که در سرنوشت ساز ترین ثانیه هایِ تاریخ نفس می کشیم.

وظیفه شرعی و انسانی ما حکم می‌کند که برای پیروزی جبهه حق و نجات بشریت، آگاهانه و با هشیاری کامل در مسیر شناخت، تبیین و معرفی حق گام برداریم