2777
2789

رفتم پرده کرکره رو بکشم بالا که برم توی تراس

شوهرم اومد

(این پرده رو شوهرم خریده. همیشه میگه دست به این پرده نزن یه طرفش محکم نیست ممکنه بیفته روی سرت___ درصورتیکه خیلیم محکمه اصلا احتمال افتادنش نیست. شوهرم میترسه یه وقت پرده‌اش خراب بشه یا اشتباه بکشمش بالا. کلا روی وسایلش حساسه)

بهش گفتم بخاطر پرده اومدی؟

اشاره کرد دست گذاشت به اونجاش و گفت پرده فتقم پاره شده

توکل به خدا🌿

توروخدا بگید شما بودید چه فکری می‌کردید؟

من ازدواج دوممه و توی ازدواج اولم ۴ سال زندگی کردم

برای ازدواج دومم بکارت نداشتم. شوهرم زندگی منو میدونست و اومد جلو و قبول کرده بود همه چی رو

یعنی منظورش پرده بکارته؟

آخه پرده کرکره چه ربطی به پرده فتق داره؟

دفعه اولشم نیست که این حرفو میزنه

قبلا چیزی نگفتم ولی امروز صدام دراومد. دعوامون شد حالا میگه بریم طلاق بگیریم این زندگی فایده نداره

توکل به خدا🌿

طلاق بگیرم؟ واقعا خسته شدم

احساس میکنم پرده بکارت رو میزنه توی سرم

پارسال یه بارم توی دعوا با عصبانیت خیلی زیاد بهم گفت که تو باکره نبودی و نباید مهریه بخوای

توکل به خدا🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا بحث میکنی باهاش سر این موضوع؟چرا بدت میاد از گفتنش و نقطه ضعف نشون میدی دربرابرش؟؟تو هم مثل خودش ...

اتفاقا دفعه قبلی که گفت نشنیده گرفتم و رفتم

اما داره تکرار میکنه 

از رو نمیره

یعنی منظورش بکارته؟ یا من بدبینم؟

توکل به خدا🌿
چرا بحث میکنی باهاش سر این موضوع؟چرا بدت میاد از گفتنش و نقطه ضعف نشون میدی دربرابرش؟؟تو هم مثل خودش ...

چه تیکه‌ای بندازم؟

زندگی مگه با تیکه انداختن زندگی میشه؟

واقعا تو فکر طلاقم

کارش شیفتیه. دوشنبه صبح شیفت نداره. میگه دوشنبه صبح میریم دادخواست طلاق میزنیم باهم. ۵ تا سکه بهت میدم برو

مهریه‌ام ۱۴ تا سکه‌ست

توکل به خدا🌿
اتفاقا دفعه قبلی که گفت نشنیده گرفتم و رفتماما داره تکرار میکنه از رو نمیرهیعنی منظورش بکارته؟ یا من ...

نه نشنیده نگیر..اتفاقا اگه تیکه انداخت بهت تو هم تیکه بنداز بهش..

باید بهش میگفتی پرده فتق ت پاره شده برو بدوزش الان همه ی دخترای مجرد همین کار را میکنن میرن میدن ب دوس پسرشون بعدم می‌دوزنش 

نه نشنیده نگیر..اتفاقا اگه تیکه انداخت بهت تو هم تیکه بنداز بهش..باید بهش میگفتی پرده فتق ت پاره شده ...

یعنی حرفش بد بوده و من بدبین نیستم؟

خب جواب دادم که دعوا شد و حرف به طلاق کشید دیگه

توکل به خدا🌿
چه تیکه‌ای بندازم؟زندگی مگه با تیکه انداختن زندگی میشه؟واقعا تو فکر طلاقمکارش شیفتیه. دوشنبه صبح شیف ...

مگه دست شوهرت ک چندتا بهت بده دادگاه تعیین میکنه وقتی گفته طلاقت میدم کوتاه نیا تو هیچ کاری نکن ولی تو این موقعیت تلاش واسه ادامش نده بذار ببین چیکار میکنه 

مگه دست شوهرت ک چندتا بهت بده دادگاه تعیین میکنه وقتی گفته طلاقت میدم کوتاه نیا تو هیچ کاری نکن ولی ...

یعنی شمام بودین فکرتون سمت پرده بکارت میرفت؟ یا من حساس و بدبینم؟

توکل به خدا🌿