2777
2789

ميخام چن ماه خودمو ازش بگيرم ن خطمو داشته باشه ن هيچيمو گوشيمو خاموش كنم ميدونم مث خودم عاشق منه ولى فكر كرد با قهر كردن ميتونه منو تنبيه كنع آيا يكسال تحمل ميكنه چ حالى ميشه   ؟؟؟؟؟تو ى شهر زندگى ميكنيم بچها بياين بگيد چى ميشع چيكار كنم برگرده دلتنگشك بدجور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا خیلی دل خوشید خوش به حالتون

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

ببین طبق تجربه شخصیم میگم

هر جا بیشتر از مغزم کار کشیدم که کاری کنم طرف دلتنگم شه و جذبم شه و از این حرکتا خواستم بزنم اگه حتی عاشقمم بود رفت پشت سرشم نگاه نکرد 😂😂😂

پسرای نسل جدید دیگه این حرکتای اینستایی روشون جواب نمیده اون مال پسرای قدیمی بود که چشم و گوششون تو سوشال مدیا باز نشده بود 

خلاصه میخوای کاری کنی دیگه سمتت نیاد همین کاری که میخوای رو بکن