2777
2789
عنوان

سیلی زدن مدیر به دانش اموز

191 بازدید | 33 پست

بچها اگه ی روز دانش اموز بودین مدیر بهتون سیلی زد بخاطر درستون سکوت میکنین یا شماهم میزنینش؟ 

(البته من نیستما سناریو های ذهنمو میگم

از بیکاری😂🥸) 

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سیلی ک ن ولی ی بار یکی از معلمام باهام بد حرف زد عمه ام اومد چنان آبرویی ازش برد ک بعد اون دیگه جرئت ...

از نمراتت کم نکرد یا باهات بعدش لج کنه؟ 

تجربه ثابت کرده خیلی منتظر عکس تو تاپیکا نمونم که اخرش ی ممد قلی با شرت مامان دوز لود بشه😑😑🤳

قطعا نمیزنمش نه به خاطر درسم بخاطر شعورم

بعدم میرم پدرشو درمیارم به روش خودم😏😂

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دانش آموز نیستم و همچنین کاری نمیکنم.

بلکه ی جوری تلاش میکنم که وقتی شاگرد اول مدرسه شدم بیاد سمتم ولی من پسش میزنم 😎🤣

ی روز میرسه که چمدونم رو بستم بارون در حال باریدنه ، پوتین مشکی با یک هودی و هدفون و چتر ، دسته ی چمدونم رو میگیرم و میرم فرودگاه امام ، برای آخرین بار خیابون ها ، مغازه ها و تمام جاهایی که باتو خاطره داشتم رو از نظر میگذرونم ، برای آخرین بار میام سر کوچه تون ، برای آخرین بار گریه هامو میکنم و برای همیشه و همیشه فراموشت میکنمو در حالی که با هواپیما از زمین بلند میشم تو و اون خیابونا به فراموشی کامل سپرده میشین . ولی اینو بدون که من خیلی دوستت داشتم خودت نخواستی..!✈️:))

چون منم مث اون وحشی نیستم و احترام خودمو حفظ میکنم

وای من که غرورم له میشه 

قطعا نمیزنمش نه به خاطر درسم بخاطر شعورمبعدم میرم پدرشو درمیارم به روش خودم😏😂

چطوریه روشت؟ 

دانش آموز نیستم و همچنین کاری نمیکنم.بلکه ی جوری تلاش میکنم که وقتی شاگرد اول مدرسه شدم بیاد سمتم ول ...

واقعا شاگرد اول بشه آدم مدیر چجوری میاد سمتش؟