یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مثلا تو عید میگفت چرابدون من خونه فلان فامیل رفتی درحالی که پرسیدم میای یا نه گفت نمیاد و من رفتم بعد دعوا و داد که چرا رفتی منم کوتاه نیومدم گفتم خوب کردم.
ببین مرده غرور داره.دوست داره حرفش بی اهمیت تلقی نشه.دوس داره رئیس خونه باشه.خب چه اشکالی داره....چی میشه یه مدت به حرفش گوش بدیم.چشم بگیم و بزاریم اون رئیس خونه باشه.....بخدا قسم چند ماه بعد همه چی عوض میشه.مرد حتی بدون اجازه زنش آب هم نمیخوره.امتحان کردم که میگم
اسمشو نداریم زورگوببین مرده غرور داره.دوست داره حرفش بی اهمیت تلقی نشه.دوس داره رئیس خونه باشه.خب چه ...
داریم عزیزم ان شاالله ک هیچوقت برخوردنداشته باشی من تازه عروس نیستم ک قلقش دستم نباشه هرراهی رفتم ولی اون اینطوریه یابازبون خوش به خواسته هاش باید عمل کنم یامخالفت کنم انقد لجبازی میکنه تلافی میکنه تا انجام بدم