2777
2789
عنوان

به نظرتون حس کراشمم‌ مثبته‌

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 22 پست
خب خب میشه بگی چجوریعع؟؟لطفااااااا

خب اول باید یه حلقه داشته باشی با یه کاغذ سفید بدون خط بعد شبیه یه بعلاوه  +بزرگ رو کاغڋ میکشی عمودی و افقی بعب حلقه رو از نخ رد میدی و وسط یعنی مرکز+ این خطه عمودی و افقی بی حرکت نگه میداری و اولا باید با احترام بشینی بدون هیچ استرسی عصبانیتی باید انرژی منفی نداشته باشی بعد برای اینکه متوجه شی که حرکت بله افقیه یا عمودی یا حرکت منفیه افقیه یا عمودی قبل هر پرسشی باید 2بار این حرکت یاهمون پرسشه رو بپرسی 1 میپرسی حرکت بله رو نشونم بده و نخو حلقه رو از مرکزه دور میکنی و بالا میبری حالا ببین نخ به کدوم سمت حرکت میکنه افقی یا عمودی حرکت بله همون سمته و باردوم برای نه انجام میدی و مشخص میکنی عمودیه یا افقی بعدش سوالاتو میپرسی مثال کراشم علاقه داره و دوباره انجام میدی اگه حرکتی که مشخص کردی بودی بله بود که بله اگه نه هم بود که هیچ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم متوجه شده باشی اگه نشدی تو جستجوی گوگل بزن شاقول ابن سینا تایپیک ها رو ببین یکی هست خیلی خو ...

بله بله تا حدودی متوجه شدم ،،خیلی خیلی از لطفت ممنونم‌ خیلی بهش نیاز داشتم❤️

خیلیی هم واقعیه منم اول باور نداشتم همچی رو باهاش فهمیدم یه جوری به ناخوداگاهمون برمیگرده که با عالم ...

واقعا ممنونم خیلی کمک بزرگی بود ،حتما حتما انجام میدم😘❤️