2777
2789
عنوان

کاشت ابرو دوستان بیاین راهنمایی

62 بازدید | 12 پست

میخام بیانه بزنم برای دوماه دیگه کلینیک سوین 

کسی می‌شناسه 

شوهرم میگه کلاهبرداری نباشه دودل شدم 

راهم دوره نمیتونم حضوری برم

من امروز رفته بودم واسه آخرین جلسه مزو تراپی 

بهت که گفتم ، منم حضوری نرفته بودم و فقط تو واتساپ صحبت کرده بودم و بیعانه زدم و روز کاشت حضوری رفتم 

همون کلینیک سوین که تو سعادت آباد هست دیگه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز رفته بودم واسه آخرین جلسه مزو تراپی بهت که گفتم ، منم حضوری نرفته بودم و فقط تو واتساپ صحبت ...

خدا خیرت بده عزیزم 

شماره کارتی که فرستاده به اسم خود دکتر نیست شوهرم دودلم کرد میگه اگه کلاه برداری باشه چی 

شما تکنسین رو خودت انتخاب کردی ؟الان میگه خودت انتخاب کنی دوتومن اضافه میشه

نه خودم انتخاب نکردم،  چون نمی شناختم 

از مشاور هم پرسیده بودم گفته بود خیلی کاراشون با هم تفاوت نداره 

خدا خیرت بده عزیزم شماره کارتی که فرستاده به اسم خود دکتر نیست شوهرم دودلم کرد میگه اگه کلاه برداری ...

شماره کارتی که اون زمان به من داده بودن الان رفتم تو پیام‌های داده شده به مشاورم نگاه کردم به اسم یاسر خرسندی بود عزیزم

@جوجولی1 عزیزم ممنون میشم راهنمایی کنی

اول تحقیق کن .من یه تکنسین خوب پیدا کردم که کاراش طبق سلیقه ام بود  و با خود تکنسین قرار داد بستم میدونم که طرف حسابم کیه و هر وقت هم سوالی داشتم خودش جوابمو میداد 

شماره کارتی که اون زمان به من داده بودن الان رفتم تو پیام‌های داده شده به مشاورم نگاه کردم به اسم یا ...

بله برا منم همون هست 

خدا خیرت بده 

ممنون وقت گذاشتی