2777
2789

من همیشه واسه رنگ پوستم تحقیر شدم.... سبزه ام ولی تیره  شکلاتی نیس ی درجه از گندمی تیره تره

امشب با مادرم بحثم شد چون نشده راجب ی ادم حرف بزنه ب رنگ پوستش اهمیت نده نشده حرف بزنه و نگه طرف سفید و خوشگله یا نگه سبزه و زشته غیر ممکنه 

بعد فک کن هر دفعه با دونستن اینکه من سبزم مثلا میگفتم دختره چه شکلیه میگف اره سفید و خوشگلهه 

انقدر احمقه 

امشب دعوام شد باهاش گفتم حالیت نمیشه واقعا ک چقدر دل میشکنی؟؟ بعد چندبار تکرار کردم چون شدسدا خشم داشتم ... بعد برگشته میگه اره تو هزار بار ی موضوع میگی گفتم بخاطر خشم درونمه ک این همه سال حالمو بد کردی .... 

حق با کیه؟؟؟😐 الانم طلبکاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو 

برنزه ای فکنم تو خوشگلی که

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

عزیزم اونا سلیقشون اینطوریه 

دعوا نداره 

شما هم سعی کن با رنگ پوستت کنار بیای

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

پوست سفید جوش دارم خوب نیست بنظرم پوست صاف و تمیز باشه میخواد رنگه شب باشه قشنگه

تیکت هدفمه باردار نیستم از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                    لوطفا لایک نکن                                                   ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست
نمیشه گفت تقصیر کسیه.خوب سلیقه مامانت سفیده.حالا اینکه دختر خودش سبزس باعث نمیشه که سلیقش عوض شه.

ولی خب نباید هی بزنه تو صورت دخترش هرکی یه سلیقه داره

اره ی بنده خداییم هم از فامیلای ما همش میگه دختر سفید واس پسرم میخوام بگیرم دخترخالشو نمیگیرم سبزه سیاهه

منم خودم سفیدم ولی ازونجا خوشم نیومد ازش 

قدمم متوسطه کوتاه نیس

باز ی دفعه داشت قد یکیو مسخره میکرد 

خوشم نمیاد از ادمایی ک رنگ پوست و قد بقیه رو مسخره میکنن

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

هیچ کس رنگ پوستش را انتخاب نکرده و همه چیز افریده خداست 

شاید به چشم سفیدا خوشگل تر باشن 

اما نباید این موضوع شما را ناراحت کنه

اعتماد به نفس داشته باش و به خاطر رنگ پوست خودت از بقیه متنفر نباش

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
نمیشه گفت تقصیر کسیه.خوب سلیقه مامانت سفیده.حالا اینکه دختر خودش سبزس باعث نمیشه که سلیقش عوض شه.

شعور چی؟؟؟ شعور اینکه مثلا تو قد کوتاهی من برگردم جلوت بگم واییییی من از قد کوتاه ها بدم میاد چه حسی داری 

سلیقه و شعور فرق داره فقط ب مادرمم ختم نمیشه همه ادمای جامعه همینن