2777
2789
عنوان

شروع کتاب خونی من 🧚‍♀️

66 بازدید | 15 پست

این کتاب رو از کتاب های داداشم برداشتم بخونم 

می خوام از این به بعد هر شب چن صفحه شو بخونم و جملات مفید شو هایلایت کنم 🙃

به امید اینکه تا سال دیگه همین موقع کلی کتاب خونده باشم💖

همه تاپیک هام صرفا واسه انگیزه خودمه >>> لطفا واسه رسیدن به هدفم دعا کنید

خیلی کتاب خوبیه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این کتاب یه معجزس🥲😍

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
یه پول سیاه نمی ارزه

فعلا از بین کتابایی که دارم این واسم مفید تر بود که بخونم 

به نظرت چه کتابی بگیرم که در زمینه شخصیتم کمکم کنه ؟

فعلا از بین کتابایی که دارم این واسم مفید تر بود که بخونم به نظرت چه کتابی بگیرم که در زمینه شخصیتم ...

نمیدونم برای چه هدفی میخایید . اگه توضیح بدید هدفتون چیه قطعا معرفی میکنم اگه بشناسم ولی این کتاب یه کتاب زرد هست خوندنش زیاد برام جذابیت نداشت و مفید نبود

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

برا شروع بهتر تیس از رمان شروع کنی؟کتاب روانشناسی شاید خستت کنه

رمان خوندم ولی به شکل جدی از الان شروع می خوام بکنم 

چون کنکوری هستم اگه رمان بخونم کنجکاوم زود تمومش کنم ولی اینجور کتابا رو می تونم یه تایم متناسب بزارم

نمیدونم برای چه هدفی میخایید . اگه توضیح بدید هدفتون چیه قطعا معرفی میکنم اگه بشناسم ولی این کتاب یه ...

کلا کتابای روان شانسی رو دوس دارم 

ولی به قول شما از کتابای زرد هم خوشم نمی یاد 

اگه بتونی تو همین زمینه روان شناسی بهم معرفی کن مرسی

کتاب خوب چی بهم معرفی می کنی قشنگم؟

نیمه تاریک وجود خیلی قشنگه

اثر مرکب

روانشناسی تاریک

دلایلی برای زنده ماندن

آدم های سمی

همینا یادمه از روانشناسیا

اگر داستان هم بخوای

بابا لنگ دراز

سمفونی مردگان

سال بلوا

سری داستان های آبنبات مهرداد صدقی

کتابخانه نیمه شب

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
نیمه تاریک وجود خیلی قشنگهاثر مرکبروانشناسی تاریکدلایلی برای زنده ماندنآدم های سمیهمینا یادمه از روا ...

مرسیییی💖

کلا کتابای روان شانسی رو دوس دارم ولی به قول شما از کتابای زرد هم خوشم نمی یاد اگه بتونی تو همین زمی ...

من زیاد کتاب رمان و روانشناسی خوندم چیز جالبی تا به امروز ندیدم ولی خب مثنوی معنوی مولانا جلال الدین بلخی عالیه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود