2777
2789
عنوان

چادری بشم یا مانتویی بمونم

190 بازدید | 29 پست

دودلم .خودم خیلی چادر دوست دارم ولی زیاد خوشتیپ نیستم نمی‌دونم چیکار کنم ؟

همه یه جور میشن شیفته ام 😍انگاری گلشیفته ام 😜.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم دختر برونگرا و شاد و اجتماعی هستم نمی‌دونم چادری شدن با اخلاقم تضاد نداره .دروبرم خیلی کسی چ ...

امیدوارم چادری ها بیان توی تاپیک بگن چه جوری با چادر تیپ میزنن تا منم یاد بگیرم .از بهمن می‌خوام برم دانشگاه.

من خودم چادری هستم ولی الان چادری ها هم دارن مانتویی میشن .واقعا نمیدونم انگیزه ی چادری شدنت چی هست

چه جوری تیپ می‌زدی ؟

می‌دونم وضع خیلی خرابه ولی به هرحال .

عزیزم منم چادریم

خیلی راحتم

خدا کمکم کنه بتونم حفظ کنم

میتونی هم چادری باشی هم شیک پوش

البته که باید همراه با نجابت و حیا باشه 

و خُذ بقلبی اِلی مراشدی . دلم را به نقطه ای که خیر من در آن است متوجه ساز ❣ ارشد بالینی کودک و نوجوان.
عزیزم منم چادریمخیلی راحتمخدا کمکم کنه بتونم حفظ کنممیتونی هم چادری باشی هم شیک پوشالبته که باید همر ...

من شخصیتم یطون و لونده و خیلیم آرایش دوست دارم .

میترسم نتونم چادری باشم 🥺🤦🏻.

عزیزم منم چادریمخیلی راحتمخدا کمکم کنه بتونم حفظ کنممیتونی هم چادری باشی هم شیک پوشالبته که باید همر ...

چه جوری تیپ میزنی؟

من خیلی خوشتیپ نیستم.

تصاویر مژده لواسانی تو گوگل میتونه خیلی قشنگ بهت ایده بده چطور چادری شیک پوش باشی

و خُذ بقلبی اِلی مراشدی . دلم را به نقطه ای که خیر من در آن است متوجه ساز ❣ ارشد بالینی کودک و نوجوان.