2777
2789
عنوان

علیاحضرت برگشت منزل 😂

220 بازدید | 10 پست

بعد از دعوا ک تاپیک قبل گفتم 

اومد با قهر داره سوجان میبینه 

محل هم نمیزاره 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوجان چه عنه این فیلم ای خدا

از بیکاری داره میبینه یه قسمت هم ندیده 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

برو یهویی بغلش کنچیه جدیدا تا مردا ناراحت میشن همه میگن پرنسس شدن مگه اونا حق عصبانیت و ناراحتی ندار ...

الان نمیشه نزدیکش شد

تو برو ذوق میکنه به رو خودش نمیاره

ببینیم چی میشه

پس چقدر دوست داره که اینجوری رفتار کردهاینو کسی مث من میفهمه که شوهرش نخواستتش

نگو اینجوری همه دعوا و بحث و دلخوری داشتن