سال ۹۲ یکی از کاربرای نی نی سایت (یه خانم بسیار با شخصیت و مهربون )اون موقع سایت کوچیکتر بود و اکثر کاربرا همدیگه رو می شناختن تاپیک زد و از بیماریش گفت سرطان سینه داشت خیلی غمگین و ناراحت بوددو تا بچه کوچیک داشت و از کاربرا درخواست دعا واسه شفا گرفتنش کرد تو اون تایم مادر منم مبتلا به سرطان سینه شده بود و من و خیلی از کاربرای دیگه که نزدیکانمون مبتلا بودندتوی تاپیک این خانم حضور فعال داشتیم واین خانم دوست داشتنی مارو در جریان درمان وجلسات شیمی درمانی و رژیم غذایی و...میذاشت روحیه خوبی داشت و قوت قلبی بود برای ما اما یکی از جلسات شیمی درمانی خبری ازش نشد و متاسفانه با خبر شدیم در کما به سر میبره و متاسفانه بعد یه مدت فوت شد همه کاربرایی که توی تاپیکای این خانم بودن از ته دل برای این خانم گریه کردن و متاسف شدن واسه مظلومیت این خانم بعد از فوت می می ناز دوست داشتنی (اسم کاربری این خانم مرحومه )تا چند ماه غمگین شدم و ترجیح دادم نی نی سایت نیام مادر من درمان شد (هرچند چند سال بعد سرطان به رحمش زد و اونو برداشت )ولی سرطان سینش خوب شد چند تا کاربر دیگه ام بودن که مادرشون ویه کاربر دیگه بود که خودش درگیر این بیماری بود خیلی دلم میخواد خبر بگیرم ببینم سرنوشت اونا چی شد دیشب یه خانمی تاپیک زد درباره قدیمی های سایت منم یاد می می ناز مرحوم افتادم رفتم تاپیکشو خوندم و بعد سالها بغض کردم و گریه کردم روحش شاد و یادش گرامی 🌷🖤