جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم برای انسانی حتما کتاب هارو باید تسلط کامل داشت اما برای عربی و ریاضی و فنون باید تست زد ودرسنامه خوند از پی دی اف استفاده کن من خودم همه کتابام پی دی افه و دارم میخونم نشد نداریم موفق باشی قشنگم
گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم... لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید
عزیزم برای انسانی حتما کتاب هارو باید تسلط کامل داشت اما برای عربی و ریاضی و فنون باید تست زد ودرسنا ...
برای این سه درسی که گفتم درسنامه خیلی مهمه مخصوصا عربی و ریاضی که ضریب بالا هستن
گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم... لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید
عزیزم برای انسانی حتما کتاب هارو باید تسلط کامل داشت اما برای عربی و ریاضی و فنون باید تست زد ودرسنا ...
تاکید میکنم همه کتابام پی دی افه ...پس تلگرام نصب کن سرچ کن کتابیکو همه کتاب هارو داره