2777
2789
عنوان

چه آهنگایی سلیقتونه✨️💤

64 بازدید | 13 پست

کدوم موسیقی ها بهتون آرامش میده؟

من مرور حامیم 

نگین قلبمی 

و منم 

و پرمیزنه 

و فرشته مجید رضوی

کلا اهنگای مجید رضوی دوس دارم اینا بیشتر😁

عرفان طهماسبی وای اگر

علی یاسین نده قول 

علیها نفسمی 

بلدی منو اروین ثمینی 

مهرزاد عسکری آسمونی 

و....... 

شماها چ آهنگایی باب میلتونه؟ و بیشتر گوش میدید؟

بگید ما هم استفاده کنیم😁✨️💤💞

اربابم حسین🖤🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی شادمهر بخونه

احسنت

خوشمان آمد

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

Gata only

Peligrosa

I like the way you kiss me

ایرانیام حامیم مرور

دورچی قتل عمد 

مجید رضوی 

نوانم اهنگای خوبی داره

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
شما چی

شادمهر

معین

امید

جهان

ابی

مرجان

مرضیه

هایده

مهستی

سهراب پاکزاد 

Xبند

۲۵ باند

گرشا رضایی

و....

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

از نظر من بهترینش تقدیره😍

باید تو رو پیدا کنم

شاید هنوز دیر نیست 

تو ساده دل کندی تقدیر بی تقصیر نیست