2777
2789
عنوان

تو این سایت که همه وضعشون خوبه پولدارررر پس چرا انقدر مینالن

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 110 پست
وقتی ی کاربر تاپیک می‌زنه ۴۰ م فقط و فقط خرج خوراک هست و‌بازم ناراحته پس انگار رضایت و نارضایتی ربطی ...

خوب اونی که با ماهی 40خوراکی اظهار نارضایتی می‌کنه معلومه خوراکش با ما فرق می‌کنه خود من سالی یه بار مامانم برام ماهی یا گوشت بخره همونه خودم فقط مرغ میخرم همیشه ام تویخچالم ندارم اما اون آدم حداقلش دو کیلو گوشت و مرغ و ماهی و میگو تو یخچالش داره من برا تفنن هنر کنم 200تومن چیپس و پفک و... بخرم اون پسته و خاویار و... میخوره اون برا بدنش و سلامتیش ارزش قائله من دو روز دیگه تو همین دنیا باید به تک تک اجزای بدنم بخاطر فقر و نداری جواب پس بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص چی

دیفنوکسیلات مثل اینکه از مجردی از ۱۵سالگی مصرف داشته من ب۵د ۵روسی فهنیدم خیلی کمکش کردم ترک کنه اما ی شب داشت اوردوز میکرد رسوندمش بیمارستان دکتر گفت شانس اوردی سکته رو رد کرده دیگه منم ولش کردم گفتم فردا بمیره ده تاصاحاب پیدامیکنه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
پولدار خیلی کم دیدم اینجا اکثرا حقوق زیر ۱۵ تومن دارن قبلا چرا کاربرای سطح بالا از نظر مالی زیاد بود ...

بابا من که گوشت و ماهی اصلا نمیتونم بخرم از ماهی 15درامدمون بیشتره .با زیر 15تو‌شهرای بزرگ 10روزم دوام نمیاری 

خوب اونی که با ماهی 40خوراکی اظهار نارضایتی می‌کنه معلومه خوراکش با ما فرق می‌کنه خود من سالی یه بار ...

بله خب سطح رفاه آدم. ها فرق داره 

جاری خود. من همین چیپس و پفک و سس که شما گفتید می‌ره خارجی ش میخره

دیگه ژامبون و قهوه و شکلات و اینا بماند 

نمی دونم قوربون کار خدا برم فقط

واااییی این مورد خیلی بده حتما با خونوادش درمیان بزار واست شر نشه

میدونن خودشونو عقب کشیدن خواهرش گفت مارو قاطی این مساعل نکن مانمیخوایم رومون توروی هم بازبشه حوصله نداری طلاقتوبگیربرو

منم بخاطر نامادریم شرایط طلاق ندارم

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بله خب سطح رفاه آدم. ها فرق داره جاری خود. من همین چیپس و پفک و سس که شما گفتید می‌ره خارجی ش میخرهد ...

خوب دیگه .می‌دونی بعضیا تلاشگرن بعضیا ارث میرسه بهشون .من خودم خیلی تلاشگرن اگه اختیار خرج خونه با من بود تا حالا صددفعه خونه خریده بودیم اما شوهرم به شدت ولخرج بعضی وقتا که فشار مالی زیاد میشه بی انگیزه میشه برعکس من که خودم رو به در و دیوار میکوبم تازه دو ساله به خودش اومده که بازم پیشرفت مون کم نبوده اما از همه چیز از پوشاک و تغذیه و سلامتی وسفر و... می‌زنیم که خودمون رو بالا بکشیم 

میدونن خودشونو عقب کشیدن خواهرش گفت مارو قاطی این مساعل نکن مانمیخوایم رومون توروی هم بازبشه حوصله ن ...

وای خدا خاهرشو لعنت کنه خیلی سخته با مردی که بی خانوادس و از پدرش حساب نمیبره زندگی کرد

منم دقیقا همینه البته مشکل از پدرشونخ ک بی بخار بوده از اول

حتی نوه هم بهش فحش میداد

خدارشکر درازتباط نیستیم و قهریم

شوهرمم ازخودم تاجای حساب میبرع

ب نظرم شوهرتو از نودت بترسون

بزار از خودت مساب ببزه وقتی پدر نداره