2777
2789
عنوان

یه پیام برای ده سال بعد بنویس

79 بازدید | 5 پست

، سلام به من از سال ۲۰۲۵ ، اگه هنوز زنده ای الان شدی چهل و یک ساله اول از همه امیدوارم حال دلت خوب باشه من عزیز، دوم دلم میخواد مزونتو بالاخره زده باشی و موفق باشی ، سوم وزن و هیکل دلخواهتو داشته باشی ، احتمالا میخوای بدونی من حالم چطوره ؟ خب من حسابی بهم ریخته ام ، وضعیت قاطی پاتی ، دارم جون میکنم که ناامید نباشم ،دارم تلاش میکنم دووم بیارم ، امیدوارم تو این وضعیت نداشته باشی ،در ضمن اگه الآنم چیزایی که میخوای بدست نیاوردی دیگه بیخیال شو و فقط از لحظه های زندگیت لذت ببر من عزیز❤️❤️

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️

سلام به من ۲۹ ساله

اگه مهاجرت نکردی خاک تو سرت 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب سلاااام الان ۲۸ ساله هستی 😂امیدوارم اوضاع خوب باشه و سرکار باشی با حقوق و تحصیلات بالا و ازدواج کرده باشی و یک بچه هم داشته باشی بیشتر نه هاااا وگرنه میزنمت 😄😄خوشم نمیاد امیدوارم مثل الان یه سری اخلاق هارو نداشته باشی ظاهر بین نباشی و خلاص شده باشی از این وضع و البته که مطمعنم هنوززم خوشگلیی ،😍😍✔️ اینقدر هم نی نی سایت نیالا کارای مهم ترس داری بدووو برووو

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

خوب ۳۳سالت شده... امیدوارم به شغل مورد علاقه ات رسیده باشی... همیشه عاشق کمک کردن به دیگران بودی... مطمعنم تو این سن به خیلی ها کمک کردی... قربونت بشم هیچی از ارزشات کم نمیشه... تو خیلی خوبی😍🫂❤😂

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺